Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, February 28, 2011

Fakta Menarik Tentang Handfone

wow...menajubkan baca fakta ni..
ni untuk tahun 2011.
agaknya berapa pulak tuk tahun 2020??
.....







Seni Bekal Makanan

dulu masa kecik2, mak BBL selalu
bekalkan BBL makanan dari rumah.
sebab  makan masakan mak
lebih best dari kat kantin.
di Jepun, makanan didalam
bekas dipanggil Bento.

"Bento ialah bekas makanan.
didalam Bento ada nasi, ikan &
daging atau nasi & sayur.
biasanya Bento disediakan oleh
ibu2 untuk suami & anak2 
untuk di makan pada waktu rehat"

yang bestnye, susunan dalam
Bento chomel sangat tuk menarik
minat di makan..
BBL nak buat jugak lah...


huhu..cam baru budak2 seronok nak
makan tapi leceh nak buat Bento ni.
hehe..
BBL ~ mak BBL kena bangun kul 3pagi
kalu nak buat Bento..

Saturday, February 26, 2011

Seni Paku

paku? bukan tukang rumah guna 
buat bina rumah ke?
zaman sekarang ni semua benda
orang dah tak  tengok seperti 
benda biasa, contohnya cam paku.
dari sebatang paku biasa
boleh menceritakan macam2 cerita..
jom layan seni dari paku ni.
























lepas ni buat pameran pasal
seni paku lak. huhu
yang penting kena kreatif

BBL ~ nak cari paku, nak buat jugak



Gambar Menarik Dari Google Earth

korang biasa tak guna Google Earth?
biasa BBL guna Google Earth untuk cari
jalan kalu BBL sesat tak pun saja2 nak tengok
rumah BBL dari atas. seronok jugak 
guna Google Earth ni.
tapi kadang2 kita boleh jumpa sesuatu yang 
pelik kat atas bumi contohnya 
cam kat bawah..


* Will You Marry Me
maybe iklan si janda nak cari suami kot?


* yang ni BBL tak paham..


* korang perasan tak kereta warna merah??


* wajah manusia ~ menakutkan tol


* sweet tol dapat honeymoon kat pulau cam ni



*astaga BBL tengok pic ni..










BBL ~ tengok mekkah guna google earth
["."]


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...