Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Tuesday, May 29, 2012

Hilangkan Wayar Dengan CableBox

Assalamualaikum...

Cuba korang tengok kat kanan, kiri, depan, belakang,
bawah meja & atas meja. Ada kelihatan seperti gambar di bawah?


Mesti korang pernah mengalami situasi di bawah :

#tersungkur di lantai dek kaki terlanggar wayar extension
# charger telefon sering terbelit-belit dengan charger laptop
#sakit kepala melihat wayar berselerak seperti bunga seri pagi dipagar 

jika ya! korang mesti beli CableBox!
CableBox adalah kotak kecik direka khas untuk menyembunyikan
 charger laptop, charger telefon & semua jenis charger gajet anda.
Selain menyelesaikan masalah, CableBox sangat cantik
& bilik korang akan bertambah menarik.

CableBox boleh didapati dengan warna 
putih / hitam / merah jambu / kuning / hijau / biru

Spesifikasi :
# Size: 24cm x 9.5cm x 13cm
# dibuat dari Acrylonitrile butadiene styrene (ABS) - tahan lasak
# boleh menyimpan kabel charger dengan rapi
# boleh melindungi charger terutama berwana putih dari kotor & berdebu
# menerima anugerah Rekaan Inovatif di Jepun
# harga : 2 kotak untuk RM35!
DISKAUN 70% DARI RM118







Memandangkan CableBox boleh menyelesaikan masalah wayar
berselerak di bilik tidur, BBL dah tempah 2 kotak warna putih & biru.
Lagi pun sekarang harga promosi, 2 kotak untuk RM35 dari harga sebenar RM118.
Jadi satu kotak berharga RM17.50. Murah!



Nak beli jugak? Buatlah tempahan di --> www.mikadeal.com 
Lebih baik beli sekarang untuk kegunaan masa depan & sebelum habis stok.



BBL ~ weh, boleh tolong hantar cepat sikit CableBox? 












suka artikel ini? apa kata share dengan kawan-kawan kat....

Wordless Wednesday #16

Dah lama tak update entri #Wordless Wednesday.
Ok, hari ni nk update gambar ini.



Maksud Wordless Wednesday :
Pada setiap hari Rabu, semua blogger akan post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut.
Biar gambar yang menceritakan tanpa letak apa-apa penjelasan.

Rumah Dari Movie "UP"

Assalamualaikum..



"Adventure is out there!"
Korang masih ingat kartun Movie Up tahun 2009?
Movie Up adalah salah satu movie kegemaran BBL 
dari dulu sampai sekarang. Memang sangat seronok sampai
 asyik ulang cerita sama.

Seorang pemaju perumahan, Mr.Bangerter telah meminta kebenaran 
dari Pixar & Disney untuk membina rumah replika sebijik sama 
dari segi ram cuaca, pintu depan, lampu di pintu, peti surat, susun atur dalaman
termasuklah hos air di taman.
 Rumah replika telah dibina di Herriman, Utah dengan kos $400, 000.

cakap pun tak guna, jom tengok!

# rumah dalam movie
# replika rumah sebenar




# peti surat saksi cinta pak cik carl & mak cik ellie






# masih ingat Ellie cat mural ini dalam bilik anaknya?


dan ini dia, si Kevin..


masih tak puas tengok gambar?
ini video apa yang  dalam rumah replika Up.






BBL ~ bila lah nak beli rumah sebijik?













suka baca artikel ini? apa kata share dengan kawan-kawan kat....

Sunday, May 13, 2012

Origami Dari Duit Kertas

Assalamulaikum semua.
Waktu sekolah rendah dulu, cikgu selalu ajar 
macam mana nak buat origami guna kertas kan?
Tapi pernah korang cuba buat origami guna duit kertas?

Ini hasil origamim menggunakan duit kertas.

1. ikan koi



2. Baju 



3. Hati





4. Gambar pemimipin



6. Kamera 



6. Bunga hantaran




paling hebat ialah

bola




BBL ~ sibuk dengan assignment berlambak..
[-__-]













seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...