Update Header Merdeka 57

11:28 PM





Assalamualaikum & hello there,

Ahad ini kita sebagai rakyat Malaysia akan meraikan ulang tahun kemerdekaan ke 57 negara. Serentak dengan itu, bermula hari ni sehingga 16 September BBL akan mengunakan header khas merdeka & hari Malaysia. Untuk header hari Malaysia, kenalah stay tune. Baru surprise nanti. 

Untuk tahun ini BBL pilih geometri sebagai latar melambangkan liku-liku tahun ni dalam mencapai usia merdeka 57 seperti peristiwa kehilangan MH370 & MH17 terhempas yang menyatukan hati warganegara  selain logo rasmi sambutan kemerdekaan 57 : Di sini lahirnya sebuah cinta.

Macam biasa, fan page BBL, Google Plus & Twitter BBL akan mengunakan header ini sebagai latar untuk cover page. Tak sabarnya nak sambut merdeka hujung minggu ni. Korang pun ada header special sempena merdeka ni? 




BBL ~ mengenang MH17
(~.~)/***

HANGAT! Ini baru #HAVOC

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Nak tukar header pun tak dapat.. Pinjam laptop orang.. Tak best nak mendesign.. Btw, selamat hari merdeka BBL! ^_~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. nak tukar header jugak tp xpndai bab bab nih

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL