Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Friday, January 31, 2014

Cara Makan Makanan Dengan Betul


BBL tak pernah tahu selama ini cara makan tersebut salah.
Janji habis & kenyan sudah tapi bila tengok video ini,
kena ubah cara makan supaya boleh habiskan tanpa membazir.
Gud to be try guys!



BBL ~ mata dah naik mengantuk ni
[T.T] z..Z..Z..z..z..


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Tonton Online - Ku Cinta Kau Seorang Episode 9




Ku Cinta Kau Seorang Episode 9

24 Januari 2014





BBL ~ kuat betul angin
[T.T]



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Tonton Online - Ku Cinta Kau Seorang Episode 10




Ku Cinta Kau Seorang Episode 10

31 Januari 2014





BBL ~ kuat betul angin
[T.T]



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Tonton Online - Ku Cinta Kau Seorang Episode 8




Ku Cinta Kau Seorang Episode 8

17 Januari 2014





BBL ~ kuat betul angin
[T.T]



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Tonton Online - Ariana Rose Episode 20



Ariana Rose Episode 20

30 Januari 2014




BBL ~ dah berkabus kawasan rumah ni
[=.=]**

HANGAT! Movie Ice Cream Magnum macam sedap je tengoknya


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Wednesday, January 29, 2014

Tonton Online - Ariana Rose Episode 19



Ariana Rose Episode 19

29 Januari 2014




BBL ~ angin malam ni sejuk semacam je
*~(=.=)

HANGAT! Movie Ice Cream Magnum macam sedap je tengoknya


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 18



Ariana Rose Episode 18

28 Januari 2014




BBL ~ angin malam ni sejuk semacam je
*~(=.=)

HANGAT! Movie Ice Cream Magnum macam sedap je tengoknya


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 17



Ariana Rose Episode 17

27 Januari 2014




BBL ~ angin malam ni sejuk semacam je
*~(=.=)

HANGAT! Movie Ice Cream Magnum macam sedap je tengoknya


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Thursday, January 23, 2014

Tonton Online - Ariana Rose Episode 16



Ariana Rose Episode 16

23 Januari 2014



BBL ~ angin malam ni sejuk semacam je
*~(=.=)

HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Wednesday, January 22, 2014

Tonton Online - Ariana Rose Episode 15



Ariana Rose Episode 15

22 Januari 2014




BBL ~ angin malam ni sejuk semacam je
*~(=.=)

HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tuesday, January 21, 2014

Tonton Online - Ariana Rose Episode 13



Ariana Rose Episode 13

20 Januari 2014




Terjah sekali - Andriod kuning macam lawak 

BBL ~ malam ni tidur awal
*~(=^. ^)

HANGAT! Try this out ya
HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 12



Ariana Rose Episode 12

16 Januari 2014




Terjah sekali - Andriod kuning macam lawak 

BBL ~ malam ni tidur awal
*~(=^. ^)

HANGAT! Try this out ya
HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 11



Ariana Rose Episode 11

15 Januari 2014




Terjah sekali - Andriod kuning macam lawak 

BBL ~ malam ni tidur awal
*~(=^. ^)

HANGAT! Try this out ya
HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 10



Ariana Rose Episode 10

14 Januari 2014




Terjah sekali - Andriod kuning macam lawak 

BBL ~ malam ni tidur awal
*~(=^. ^)

HANGAT! Try this out ya
HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 9



Ariana Rose Episode 9

13 Januari 2014




Terjah sekali - Andriod kuning macam lawak 

BBL ~ malam ni tidur awal
*~(=^. ^)

HANGAT! Try this out ya
HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ariana Rose Episode 14



Ariana Rose Episode 14

21 Januari 2014




Terjah sekali - Andriod kuning macam lawak 

BBL ~ malam ni tidur awal
*~(=^. ^)

HANGAT! Try this out ya
HANGAT! Dah undi artis paling meletop terbakor?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Friday, January 10, 2014

CPUV Pertama 2014

HANGAT! Epic CNY ever ever


Alhamdulilah selepas hampir seminggu akaun Nuffnang sepi tanpa kempen CPUV
akhirnya hari ini bermula kempen CPUV pertama bagi tahun 2014 &
menjadikan kempen Taylor's Phase 2 sebagai CPUV ke 49.


Rezeki tahun 2014 sedang masuk. Amin walaupun 1 kempen sahaja.
Buat masa ini BBL masih menunggu payment tu advertorials sponser post Nestle.
Insyallah mungkin bulan 3 BBL plan untuk cash out atau mungkin peram sampai banyak.
Bagi korang yang se rezeki dengan BBL, jangan risau nanti BBL singgah blog untuk
tumpang isi tabung Nuff korang ya.

Btw, terima kasih Nuffnang untuk permulaan 2014 yang hebat.

BBL ~ Rezeki update header baru agaknya
[^.^]


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Thursday, January 9, 2014

Tonton Online - Ku Cinta Kau Seorang Episode 7

HANGAT! Epic CNY ever ever



Ku Cinta Kau Seorang Episode 7

9 Januari 2014






BBL ~ kuat betul angin
[T.T]



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Tonton Online - Ariana Rose Episode 8



Ariana Rose Episode 8

9 Januari 2014




Terjah sekali - Korang ada idea hebat?

BBL ~ bilalah BE terbaru nak masuk ya
[U.U] ***


HANGAT! Kisahnya.. korang ada kisah?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Wednesday, January 8, 2014

Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 11


Rasanya dah lama BBL tak update entri Hanya Di Malaysia Versi Instagram,
kali ini untuk 2014, entri ini sudah memasuki episode 11.
Tema episode kali ini ialah kerenderaan.
Check it out.



BBL ~ jom lunch
[U.U] ***


HANGAT! Kisahnya.. korang ada kisah?


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...