Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Friday, February 28, 2014

Biodata - Syarul Ridzwan Hero Drama Romi Cinta Julia

HANGAT! Susahnya nak pilih mana saNak data tambahan 888 MB?


Biodata Syarul Ridzwan
Pelakon Drama Romi Cinta Julia

Nama Penuh: Syarul Ridzwan Bin Hashim
Nama Popular: Syarul Ridzwan
Umur: 25 Tahun (2014)
Tempat lahir : Hospital Besar Kuantan
Pendidikan: Mahasiswa Ijazah Perniagaan Antarabangsa 
Status: Pelajar Sepenuh Masa
Pekerjaan : Model dan Pelakon
Hobi : Bermain dengan kucing peliharaan bernama Tiger & Putih
Profil Rasmi Facebook: https://www.facebook.com/pages/Syarul-Ridzwan/453366944765246
Profil Rasmi Intsgram : http://www.instavillage.com/u/syarulridzwan/
Profil Rasmi Twitter: https://twitter.com/syahrulridzwan1
Masakan kegemaran : Masak lemak tempoyak ikan patin,
sphagetti carbonara & Nasi kerabu
Pencapaian : Tempat ketiga bagi Hero Remaja 2012

Layan gambar  Syarul Ridzwan



 BBL ~ Fattah Amin pun jadi hero PISA, Syarul pun jadi hero
memang sangat Hero Remaja!
[=.=]~~


HANGAT! Ada brand buat macam ini kat public?
HANGAT! Berita baik khas buat pengguna Maxis


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Biodata - Aisya Hasnaa Heroin Drama Romi Cinta Julia

HANGAT! Susahnya nak pilih mana saNak data tambahan 888 MB?


Biodata Aisya Hasnaa Pelakon Drama Romi Cinta Julia

Nama Penuh: Aisyah Hasnaa binti Umaruddin
Nama Popular:  Aisyah Hasnaa
Umur: 24 Tahun (2014)
Tarikh lagir : 22 Ogos 1990
Berat & Tinggi : 158 cm & 48 kg
Pekerjaan Sampingan: Model, penyanyi dan Pelakon
Profil Rasmi Facebook: https://www.facebook.com/AisyaHasnaa
Profil Rasmi Twitter : https://twitter.com/aisyahasnaa
Profil Rasmi Instagram: http://instagram.com/aishahasna#



Single Lagu Mahu Kamu oleh Aisya Hasnaa


BBL ~ update!
( •(ㅅ)• )

HANGAT! Ada brand buat macam ini kat public?
HANGAT! Berita baik khas buat pengguna Maxis


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Isu Dark Horse - Katy Perry sudah selesai?



Minggu lepas kecoh dengan video Katy Perry - Dark Horse yang menghina Islam
selain video itu penuh dengan simbol iluminati.
Selepas didesak oleh umat Islam supaya video tersebut ditarik namum
hanya kalimah Allah dipadam dalam video itu.

Apa boleh buat, lagi pun lagu Dark Horse dah 42 juta kali ditonton 
siap ada buat ringtone whatsapp.



Ini gambar lelaki yang memakai rantai kalimah Allah tapi telah di padam.

Hairan jugak saja je video Dark Horse nak cari publisiti murahan dengan
timbulkan isu ini walhal nak tunjukkan Katy Perry kini sebahagian dari
keluarga iluminati seperti Maddona, Lady Gaga & Beyonce.


Paling penting kalimah itu sudah terpadam dari video klip Dark Horse
cuma BBL tak hairan kalau selepas ada lagi isu kalimah Allah dalam video lagu Hollywood.
Bagi setengah umat Islam, dengan padam saja belum cukup memaafkan perbuatan tersebut.

BBL ~ macam teknik dorang guna nak tunjuk iluminati
[~.~] ?

HANGAT! Ada brand buat macam ini kat public?
HANGAT! Berita baik khas buat pengguna Maxis


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Thursday, February 27, 2014

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Episode 8



Jika Itu Takdirku Episode 8

27 Febuari 2014





BBL ~ alhamdulilah, gaji dah masuk
[^__^] 

HANGAT! Ada brand buat macam ini kat public?
HANGAT! Berita baik khas buat pengguna Maxis


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Wednesday, February 26, 2014

Wordless Wednesday #26

HANGAT! Susahnya nak pilih mana satu untuk perut ku

Salam hari Rabu semua. blur.. alhamdulilah..


BBL ~ esok hari khamis, lusa jumaat
[~.~]=


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Episode 7



Jika Itu Takdirku Episode 7

26 Febuari 2014



Terjah sekali - Pilih salah satu SAHAJA


BBL ~ alhamdulilah, gaji dah masuk
[^__^] 

HANGAT! Ada brand buat macam ini kat public?
HANGAT! Berita baik khas buat pengguna Maxis


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tuesday, February 25, 2014

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Episode 6



Jika Itu Takdirku Episode 6

25 Febuari 2014






BBL ~ selamat  malam
[=__=] 

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Bergelap sempena Earth Hour 2014 Mac ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Monday, February 24, 2014

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Episode 5



Jika Itu Takdirku Episode 5

24 Febuari 2014




BBL ~ penat baru balik praktikal
* \[^.^] /*

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Bergelap sempena Earth Hour 2014 Mac ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Sunday, February 23, 2014

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Episode 1



Jika Itu Takdirku Episode 1 

17 Febuari 2014



BBL ~ mampukah lawan rating Ariana Rose?
[^.^] ?

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Bergelap sempena Earth Hour 2014 Mac ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Duit 8Share Dah Masuk Akaun


Assalamualaikum semua, akhirnya duit 8Share dah berjaya BBL cash out.
Asyik terkedu tengok blogger lain update entri cash out.
Walaupun hanya RM49 selepas di tolak upah transaksi RM1
tapi cukup bermakna sebab BBL nak peram dalam ASB.



Kini ada lagi baki yang belum cash out. Sebenarnya BBL saja nak test proses cash out.
Tak sangka cepat kebenor duit masuk dalam akaun bank.
Tak silap kurang dari 10 hari. Cash out seterusnya mungkin bulan 4.


Korang yang nak berjinak dengan duit 20 sen dari 8share ni boleh daftar di sini ya.


Paling penting kena rajin share kempen di dasboard.

BBL ~ alhamdullah
[^.^] 

HANGAT! Sedap, besar, kenyang & lazat. apakah dia
HANGAT! Bestnya jadi VIP
HANGAT! Data internet lebih murah & menjimatkan


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Wednesday, February 19, 2014

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Episode 2



Jika Itu Takdirku Episode 2

18 Febuari 2014




BBL ~ mampukah lawan rating Ariana Rose?
[^.^] ?

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Bergelap sempena Earth Hour 2014 Mac ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Jika Itu Takdirku Full Episode



Tonton Episode Penuh Jika Itu Takdirku

EPISODE 1 | EPISODE 2 | EPISODE 3 | EPISODE 4


EPISODE 9 | EPISODE 10 | EPISODE 11 | EPISODE 12

EPISODE 13 | EPISODE 14 | EPISODE 15 | EPISODE 16

EPISODE 17 | EPISODE 18 | EPISODE 19 | EPISODE 20

EPISODE 21 | EPISODE 22 | EPISODE 23 | EPISODE 24

EPISODE 25 | EPISODE 26 | EPISODE 27 

 EPISODE 28 (episode akhir)

BBL ~ mampukah lawan rating Ariana Rose?
[^.^] ?

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Bergelap sempena Earth Hour 2014 Mac ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Monday, February 17, 2014

Beratur Untuk Sarapan Brekkie Wrap



Assalamualaikum semua, kalu minggu lepas BBL bersarapan RM1 dengan Brekkie Wrap
dengan hati yang tenang selepas bangun tidur.
 Tidak untuk hari ini kerana BBL perlu beratur panjang macamn nak bayar tol.
Fuh sampai je depan McD serius terkejut dah penuh pelanggan depan kaunter.
Terus cepat-cepat parking & beratur.


Budak sekolah pun beratur nak beli Brekkie Wrap.
Berbeza zaman sekolah BBL dulu, pagi-pagi beratur beli nasi lemak RM1
kat warung Mak Cik Senah depan sekolah.

Apa pun BBL sempat rembat 2 Brekkie Wrap buat makan sambil
otw pergi tempat kerja. Korang nak jugak boleh cuba beratur minggu hadapan
pada 24 Feb 2014 (Isnin) bermula jam 7-10 pagi.



BBL ~ minggu depan last day promosi Brekkie Wrap

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Bergelap sempena Earth Hour 2014 Mac ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Saturday, February 15, 2014

Besar Tapi Murah : Nokia Lumia 1320




Dah lama rasanya BBL tak buat review produk. Hari ni rasa terpanggil nak review
telefon Nokia Lumia 1320 pencabar Samsung Mega 6.3 & Sony Ultra Z 6.4.

Spesifikasi

Paparan skrin : 6 inci
Teknologi Paparan : ClearBlack, IPS LCD
Teknologi Skrin Sentuh : Super sensitive touch
Kamera : 5 MP
Flash : Led flash
Processor : Qualcomm Snapdragon S4
Jenis Processor : Dual-Core 1.7 CHz
Warna : merah, kuning atau putih
Turut hadir dengan sambungan 4G LTE



sumber dari : maxabout.com

Paling mengancam mestilah warna merah.
Saiz 6 inci tapi nampak sama besar dengan Samsung Mega BBL
di sebabkan warna hitam mengoda pada bahagian depan.
Bagi BBL, Nokia Lumia 1320 pilihan tepat bagi pengguna inginkan 
telefon bersaiz phalet tapi dengan harga minium.
Nokia Lumia 1320 di jual pada harga RM1, 199 lebih murah 
dari Samsung Mega sekitar RM1 399 atau Sony Ultra Z RM1, 599.

BBL tak sempat nak snap gambar Nokia Lumia tadi dek syok betul slap skrin.
Kamera pun tidak mengecewakan & sangat terang.
Di tambah dengan apps Camera 360 makin cantik & handsome pemiliknya.

Unboxing Nokia Lumia 1320




Atau korang boleh rujuk di sini untuk lebih info --> Nokia Lumia 1320

BBL ~ kan terbeli jugak Nokia Lumia ni
[$.$]

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Wow anpau lepas raya cina


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Tonton Online - Ku Cinta Kau Seorang Episode 12




Ku Cinta Kau Seorang Episode 12

13 Febuari 2014





BBL ~ salam Jumaat
[^.^]



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

Thursday, February 13, 2014

Tonton Online - Ariana Rose Episode 28 (Episode Akhir)




Ariana Rose Episode 28 (episode akhir)

13 Febuari 2014




Terjah sekali - Tengah cari kereta baru ke? 

BBL ~ dah berakhir Ariana Rose
[T.T]

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Wow anpau lepas raya cina


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Wednesday, February 12, 2014

Tonton Online - Ariana Rose Episode 27




Ariana Rose Episode 27

12 Febuari 2014




Terjah sekali - Tengah cari kereta baru ke? 

BBL ~ mood nak edit blog tengah menjemal
[Q.Q]

HANGAT! Ada adik yang comel, cute & riang?
HANGAT! Wow anpau lepas raya cina


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com



Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

BBL ~ support kak mia
*\[^.^] /*~~



Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...