Tonton Online - Istikarah Cinta Episode 8 / 9 / 10 / 11

10:41 AM



Istikarah Cinta Episode 11

8 Januari 2015


_____________________________________________________

Istikarah Cinta Episode 10

7 Januari 2015


_____________________________________________________

Istikarah Cinta Episode 9

6 Januari 2015


_____________________________________________________

Istikarah Cinta Episode 8

5 Januari 2015



 Episode Penuh Di Sini

LIKE Fan Page Istikarah untuk update terkini mengenai 
drama Istikarah Cinta

Tolong klik sekali -  Mesti amik tahu pasal ni


BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

12 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Alooo tak follow lah cerita nii hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. peminat novel Istikharah Cinta mesti tengok drama ni

      Delete
  2. hmmm...kisah abam kontrol macho yg bergelut dgn konflik cemburu isteri baru yang jeles dengan jandanya yang tetiba berubah hati dan gila talak...
    klise....

    ReplyDelete
  3. Follow citer ni, tapi semalam tak sempat tengok coz gi HTJS ziarah MIL huhuhuhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe sekarang dah boleh tonton online kan

      Delete
  4. kenapa still tak boleh tgk online episode 8?

    ReplyDelete
  5. Adaptasi novel lagi ke drama nie dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ha akak, sekarang banyak drama adaptasi dari novel

      Delete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL