WORDLESS WEDNESDAY #43 - Kena Tahu

10:19 PM

Assalamualaikum & hello there,

Selamat hari rabu bloggers.


BBL ~ sayangi perut anda
୧(﹒^ᴗ^﹒)୨

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

11 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda fresh from Bandung,Indonesua
    whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comelnya nama Brownies awaK jual.. Brownies Kartika Sari.. hihiihiii

      Delete
    2. Pijol beli la 2.. pastu kita share makan :D

      Delete
  2. Cakap nak buatkan untuk aku ? Mananya ?

    ReplyDelete
  3. mula-mula ingatkan hirisan buah tu terapung...rupanya ada air dalam tu...hee...MAGIC...

    ReplyDelete
  4. selalu jugak buat infuse water.. suka berries punya tapi bila ada duit lebih la sebab mahal hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah, kalu ads duit lebih baru boleh buat infusedwater

      Delete
  5. kalau makan cenggitu jerk kesan x sama ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni untuk menggalakkan kita minun air kosong je

      Delete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL