Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, June 22, 2015

Muka Sendiri Dalam Iklan GoShop Astro



Assalamualaikum & hello there,

Cerita ni dah lama sejak bulan lepas lagi. Boleh rujuk entri ini - Mudahnya Shopping Di GoShop . Alhamdulilah BBL menang hadiah pertama, TV LED 39'. Gigih bawa balik dari Bukit Jalil naik tren. Semua tengok semacam je. Hehehe.

Lepas seminggu berlalu event tu, ada sedara mara cakap muka BBL masuk Astro GoShop tapi BBL diamkan je sebab tak boleh tengok. Rumah sendiri tak subscribe Astro. Semalam lepas bebuka ada blogger upload gambar scene iklan GoShop, kemudian tag nama BBL di Facebook. Haha rasa nak tergelak muka sendiri keluar iklan promo GoShop.  


Video Acara Blogger Bersama GoShop Studio



Seriusly event ini paling hapening dengan blogger komuniti Nuffnang. Waktu tu first time BBL jumpa dengan blogger kacak, Hafiz (http://www.hafizhafizol.my/) termasuk berapa blogger mummy lain. Fuh 10 bintang BBL kasi!

Untuk blogger lain, inilah kesonokkan menjadi Nuffnangers. Nak tips bagaimana BBL attend event & sebagainya boleh rujuk entri ini ya.





BBL ~ Futured!
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

12 comments:

  1. Replies
    1. terselit 2 3 saat je ni.. masih suam milo lagi.. tak fofular lagi

      Delete
    2. terselit 2 3 saat je ni.. masih suam milo lagi.. tak fofular lagi

      Delete
    3. terselit 2 3 saat je ni.. masih suam milo lagi.. tak fofular lagi

      Delete
  2. Wah! Blogger-blogger hebat muncul dalam iklan GoShop Astro! heee

    ReplyDelete
  3. Wah kacak la sangat hahaha.. jumpa lagi next event !! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...