Dari 8Share Ke ASB

1:37 AM

Assalamualaikum & hello there,

31 Julai hari tu BBL ada request cash out RM200 akaun 8Share & semalam duit masuk dalam akaun Maybank. Sekejap je dalam masa seminggu dah dapat duit 8Share. 


BBL tak ingat ini cashout ke berapa sebab biasa cash out dalam amount beratus. Baru bangga sikit dah boroi tabung 20sen tu. Hehehe sekarang ni baki akaun 8Share masih ada lagi sikit. Simpan nak cashout hujung tahun la.


Pagi tadi sempat singgah Maybank untuk topup unit Amanah Saham Berhad. Terlupa pulak bila cashout 8Share kena tolak RM1 processes fee. Kena tambah RM1 untuk cukupkan RM200. Memang BBL dah aim duit 8Share just tuk topup ASB selain BBL dah tiap bulan debit duit ASB. Sekurangnya dah tua nanti baru boleh merasa duit 8Share.

-------------------------------------------------------------------------
Nak jadi ahli komuniti gempak 8Share seperti BBL?
Isi form pendaftaran sini --> Jadi Ahli 8Share

Baca jugak - - Tips Nak Cepat Cash-Out 8Share - 

BBL ~ share! share & share
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wah. hebat! saya tak pernah lagi rasa duit dari 8share. Hmm. hmm

    ReplyDelete
  2. Dah lama gila x share iklan 8share nie .dh lama x bukak akaun.. haha

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL