Tips Nak Cepat Cash-Out 8Share

4:12 AM



Assalamualaikum & hello there,

Hari ni BBL nak kongsi tips untuk korang cepat cash-out akaun 8Share. 1st sekali mestilah ada akaun 8Share dulu, boleh daftar di sini. Ada 2 3 blogger pm BBL tanya macam BBL boleh cash-out sampai RM100 padahal baru bulan lepas dah cash-out RM50. Bukan senang nak push org klik kempen tambah pulak upah 20sen je setiap klik. Ini tips kebiasaan BBL juga bila share kempen terbaru, besar harapan these will benefit to you guys!. Bagi korang yang sebelum ni hanya share kempen 8Share di facebook sahaja mohon selepas ni boost kempen tu di platform lain seperti dalam tutorial ini. Selamat mencuba.

1. Share kempen dengan title gosip


Kaum perempuan memang suka baca gosip ni. Pantang ada tajuk berkait dengan artis popular atau pujaan hari mesti laju-laju je klik nak baca. Take note this opportunity sebab sekurangnya  boleh tambah RM 1.00 atau RM 2.00 bergantung tajuk status suspen korang tu. 

2. Tarik minat dengan teka-teki



Kebiasanya orang online bila bosan dengan kerja atau belajar. cuba tarik minat dorang dengan share kempen 8Share bermula dengan teka-teki. Itu lebih menarik perhatian buka link korang based kempen tu. 

3. Share kempen bersama gambar



Cuba upload gambar korang atau gambar berkait dengan kempen untuk tarik minat kawan-kawan klik link tersebut. At least tak nampak sangat korang share kempen 8Share bulat-bulat.

4. Tag kawan baik, classmate & adik beradik



Semakin ramai tag kawan, peluang dorang nak klik tu makin tinggi. Tapi awas jangan tag nama kawan baru add sebab nanti tak pasal kena maki hamun. Seeloknya tag kawan baik korang sahaja.

5. Post kempen di Twitter



Ramai tak tahu Twitter pun boleh membantu naikkan income 8Share, cuma share kempen dengan button Share on Twitter pada setiap kempen. Even status tweet BBL asyik kempen 8Share je. 

6.  Send link kempen by email

Mesti tak pernah cuba tips ni kan?  Cuba hantar link kempen melalui email ke client atau officemate, make sure kempen tu kena dengan penerima contoh kalu perempuan, hantarlah kempen berkaitan dengan lifestyle perempuan & sebagainya. Besgitu jugak dengan lelaki, tak salah cuba. 

7. Guna apps lain



Dengan 8Share app korang boleh share link kempen ke WeChat, Telegram, Line, Google+, BBM termasuk SMS biasa. Maximumkan platform share tu, tapi awas jangan hari-hari share ke wechat tak pasal-pasal kena block. Seeloknya seminggu sekali dah okay. 



Harap-harap tips di atas boleh naikkan income 8Share korang. Jangan mudah putus atas walaupun hari ni tak de orang nak klik, mungkin esok atau lusa baru ada orang klik. Tumb up gunakan sosial network untuk jana side income.

Buat newbie 8Share, boleh rujuk entri ini sebagai permulaan kenal laman web 8Share

BBL ~ Alhamdulilah dah boleh nak cash out sekali lagi
(◕‿◕)


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

15 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Haritu masa study selalu gak share kat facebook, sampai budak kelas panggil aku link biru lol...


    Skrg ni rasa malas nak share, malas x dapat la duit kan. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tu lawak. Mesti dorang asyik tengok status link biru je

      Delete
  2. haa, ni rupanya tips2 nya...lagi cepat la boleh cash out kan kalau ramai yang klik...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Share je pun, untung nasib ada orang minat nak tahu, terus dapat upah 20sen

      Delete
  3. bagus tip ni, ika baru dpt cashout skali..hihi

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak aktif sharing campaign click ni.. Huhu.
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. mohon share kt FB.. hehehe
    untuk peringatan di kemudian hari, muehehe

    ReplyDelete
  6. Sekarang boleh guna lagi ke cara ni admin ? .. post BBL yg baru kata x boleh ..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL