Lapar? Makan Snickers Oat

8:49 PM

Rasanya memang jadi habit BBL bila lapar mesti kunyah Snickers sementara tunggu waktu lunch, stuck jalan jam, tengah siapkan entri draft blog atau tunggu laundry setel. Siapa lagi Snickers macam BBL? Sila angkat kening.


Terbaru satu lagi variasi terbaru muncul dalam pasaran iaitu SNICKERS Oats - padat dengan oat dan digabung dengan rasa coklat mewah, karamel serta yang memang favoruite Snickers lover. Apa yang bestnya, combinasi oat dan Snickers cukup perfect bagi mengisi perut terutama time lapar dan terpaksa menunggu lama.


Korang boleh dapatkan SNICKERS Oats terbaharu ini kat mana-mana kedai sebaneka seluruh negara. Oh ya, bermula hari ni hingga 1 April 2018, rebut peluang memenangi hadiah bernilai lebih RM 10 000 dengan sertai peraduan online 'Snickers Oats Longest Hunger Story'. Sesuai sangat kalu korang tengah lapar dan makan Snickers Oats tetiba datang idea story bagaimana struggle menunggu dan Snickers Oats datang menyelamat. Ada tema berbeza setiap minggu.


Cara nak sertai cukup mudah cuma perlu upload kisah anda ke Facebook Live atau video Instagram bersama hastag #SnickerOatsHungerStoryMY . Boleh rujuk laman Facebook rasmi Snickers - www.facebook.com/SnickersMalaysia

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. kebetulan baru makan. tgh cuba diet ni.

    ReplyDelete
  2. Kelmarin masuk 7E, memang ada snickers oat tu cuma lupa nak beli hahaha

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL