10 Barang Cukup Berbaloi Anda Beli Sempena Jualan 10.10

9:33 AM

 Assalamualaikum korang,

Sedar tak kita dah masuk bulan Oktober ni? Excited betul sebab banyak benda happening saya nak buat. Salah satu pergi kenduri kahwin member sekolah pada 10.10.20. Fuh cantik betul date dorang pilih tu. Eh tarikh 10.10 ni bukan PG Mall ada buat sale kaw-kaw ke?

Incase anda first time dengar PG Mall www.pgmall.com.myplatform e-commerce NO 1 DI MALAYSIA. Jangan terkejut kalu BBL bagitau ni platform E-commerce tempatan made in Malaysia & semakin popular sejak tahun 2017 lagi. Bukan setakat baju, kasut, aksesori je jual, barang macam emas, perak & aksesori hiasan, Perkara paling saya suka mestilah PG Mall terima pembayaran e-wallet & payment gateway. Sangat memudahkan terutama saya prefer bayar guna GrabPay, Boost, Touch N Go ewallet & Maybank QRPay sebab dapat cashback. Biasa lah Gen-Y suka teknologi trend sekarang.. hehe


Data iprice.my bagi 2020 ni, PG Mall antara top 3 website shopping online paling rakyat Malaysia singgah beli barang-barang online. Impressive betul setanding portal shopping yang korang selalu buka tu.. Kerap juga BBL beli barang kering dapur dalam PG Mall sebab selalu ada promosi, harga berpatutan & diskaun produk hampir setiap minggu. Siapa tak suka benda murah kan! Okay, 10 produk berbaloi anda beli pada 10.10 dalam PG Mall

1.      Multi-Surface Sanitizer Disinfectant RM10.00 (NP:RM35.00)Beli disini 

Sekarang ni memang wajib ada sanitizers tuk bersihkan tempat/kawasan selalu kita pegang contoh tombol pintu, meja, kerusi, peti sejuk, remote tv, telefon rumah & lain-lain. At least boleh bunuh kuman/bacteria tu..baru selamat nak guna

2.   Keropok Ikan Cap Ikan Emas 500g RM10.99 (NP:RM13.99) – Beli disini 


Siapa je tak suka makan keropok ikan? Lagi-lagi makan dengan nasi goreng atau mee goreng..baru berselera tambah 2 kali. Duduk kawasan Bandar kadang-kadang susah nak cari keropok ikan sedap, nasib baik PG Mall ada jual

3.   Plove Adul Diapers (6 packs) RM140.00Beli disini 


Setahu BBL lampin orang dewasa boleh tahan mahal harga kalu beli kat farmasi luar..well nasib baik PG Mall jual murah set bundle 6 pack pada harga cukup berbaloi-baloi. Boleh jimat duit poket kan

4.    Dyno-Tab Motor Oil Fully Synthetic Engine Oil 4L RM48.00 (NP:RM197.00) – Beli disini 


Tengah mencari minyak enjin kereta? Beli je dalam PG Mall kemudian suruh pomen bengkel tukar untuk anda. At least harga lebih murah malah hampir semua produk dalam PG Mall berkualiti

5.    KHIND Air Fryer Digital Display with Touch Sensor Control (RM346.00)Beli disini 

Ni wish BBL tahun ni nak beli satu air fryer sebab tak perlu susah payah tuang minyak dalam kuali. Bukan tu je, air fryer ni ada macam-macam fungsi dari mengoreng, memasak atau bakar. Paling penting hasil masakanan lebih sihat kurang berminyak

6.   KHIND Pressure Cooker Digital Display with Touch Sensor Control RM404.25Beli disini 

Item kedua paling BBL idamkan semestinya pressure cooker. Sekarang ni nak masak semua kalu boleh nak mudah je. Masuk bahan dalam pressure cooker, tekan butang & tunggu siap. Sekarang trend tau hampir setiap rumah BBL ziara time raya haji mesti ada satu kat dapur. Baru senang nak masak untuk family makan. Mudah je 

7.    Vinnfier Xenon 8 BTR Speaker RM199.00 (NP:RM209.00) – Beli sini 

Tak dinafikan lately kita makin kerap tengok drama, movie secara online dengan TV skrin besar tapi kalu sound tak umph..rasa tak seronok nak tonton. Nak tambah seronok cuba padankan dengan speaker yang mampu memberikan suasana seperti tengok dalam movie hall.

8.   Tudung Bawal Chiffon Voile Printed Nabella Limited Edition RM55.00 (NP: RM59.00) – Beli disini 

Tengah mencari tudung bawal rekaan terkini. Ha ini lah sesuai untuk anda terutama wanita yang mahu tampil bergaya tiap kali ke tempat kerja, majlis rasmi atau keluar bersama family. Malah corak tudung ni sendiri unik, kain sejuk & flowwy. Mesti ramai perempuan luar sana cemburu dengan anda.

9.    Baju Kurung Moden Batik Satin by Zeelyfe RM100.00Beli disini 

Tak lengkap rasanya kalu almari taka da baju kurung kan. Apa kata tambah koleksi baju kurung batik moden by Zeelyfe ni. Corak pada baju nampak menarik dari jauh, tambah ayu manis si pemakai. Setuju tak..

10.  Realme C11 (2+32GB) RM399.00 (NP:RM429.00) – Beli disini 

Jika anda mahu gajet telefon dengan ciri-ciri premium tetapi harga mesra poket, realme C11 adalah jawapannya. Hadir dengan skrin cukup besar 6.5’, memory 32GB, bateri 5000mAh, 13MP Dual Camera selain menyokong 2 SIM Card. Dari review youtuber ramai kagum dengan prestasi realme C11 ketika bermain game, menonton YouTube & hasil gambar.

Serius rambang mata nak beli mana satu, kalu boleh semua BBL nak grab masuk cart & bayar sempena 10.10 ni. Bukan tu je, PG Mall ada beberapa lagi tawaran menarik sepanjang bulan Oktober ni. Nak tahu tak..

PERTAMA : 10.10 – Jualan Hebat PG Mall

Bookmark tarikh keramat ni untuk kita sama-sama shopping dalam PG Mall okay. Malah ada diskaun hingga 80% tau. Suka tak? Mestilah SAYA SUKA! Masa ni boleh beli baju baru, seluar baru, kasut baru, gadjet baru, barang keperluan rumah, aksesori baru, skin care baru & macam-macam lagi. PG Mall pun nak bagi lagi diskaun kepada korang

♦️     10% diskaun dengan minima pembelian RM10, terhad pada RM20

♦️    PENGHANTARAN PERCUMA dengan pembelian minima RM30, terhad pada RM4

♦️     Killer Deals serendah RM10 je!

KEDUA : Coffee Week

Vibes excited nak shopping sakan dah sampai? Kalu tangan dah gatal nak tekan butang check out tu..jangan bimbang kerana Coffee Week  bermula 28 Sept – 5 Okt 2020 ni. Potongan diskaun pun bukan sikit ye.. ni saya bagitau kod rahsia untuk korang jimat lebih. ini pun BBL dah standby barang beli kat https://pgmall.com/coffeeweek dalam cart

♦️  POTONGAN RM20 minima pembelian RM60. Terhad pada RM20 (terhad 5,000 penebusan sahaja)

♦️      Kod kopun : PGCOFFEE

♦️   PENGHANTARAN PERCUMA bagi pembelian minima RM40. Terhad pada RM4 (terhad 1,000 penebusan sahaja)

♦️      Kod kopun : PGFREE


KETIGA : Bangga Jenama Tempatan

Siapa kata barang buatan Malaysia tak standing kualiti oversea? Banyak je produk keluaran syarikat tempatan boleh kita beli sebagai tanda support ‘Made In Malaysia’. Sekarang ni lah waktu kita sama-sama bantu bangun ekonomi Negara dengan beli barangan hasil industri local, sesuai hastag #BarangBaikBarangKita kan. Tak silap kempen ni dah start sejak bulan Julai hingga Disember 2020 tau. Boleh tengok sini https://pgmall.my/proudly-local-campaign untuk list barang seperti makanan minuman, barangan bayi, produk kecantikan, automotive, elektronik, pekakas rumah & banyak lagi weh. 

Seronok kan? BBL pun dah tak sabar tunggu 10.10 nak beli barang idaman sebab off course boleh dapat dengan harga murah serta berbaloi kan. Jangan lupa bagitau adik beradik, mak ayah, kawan-kawan & geng group whatsapp tentang promosi PG Mall special bulan 10 ni. Benda baik harus lah kita kongsi sama-sama kan!

Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #FreeShipping #1010sale #coffeeweek

 

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici