10 Manusia Yg Tak Tahu Bersyukur

1:59 AM

mengucap panjang BBL tengok pic diorang
ni. ini lah manusia yg 
mengubah sebaik-baik
ciptaan Allah S.W.T..
makin buruk adalah tengoknya.

1. Dennis Avner
Dennis Avner @ Stalking cat yg
berangan nak jadi harimau aka kucing.
maybe dia nak jadi cam doraemon kot.





2. Lucky Diamond Rich
nama cam best je kan.
tapi tuan nya ada hobi pelik.
suka kumpul tatto kat badan
 & seluruh badan ada tatto
so kiranya dia muzium tatto bergerak..
huhu



3The Lizardman
nama penuh Erik Sprague tapi 
famous dengan nama The Lizardman,
terkenal sebab tatu bersisik seluruh badan,
gigi tajam, lidah warna hijau,
& dalam proses nak apply
ekor cam cicak lak



4.  Pauly Unstoppable
agaknya mamat ni dapat inspirasi
lepas bercuti kat sarawak, 
perempuan etnik sarawak kan
suka simpan cuping telinga panjang,
jadi mungkin Pauly nak buat tapi
tak jadi.




5. Kala Kaiwi 
pak cik ni dah bertindik 75 kali
& 75% badan dah nak penuh koleksi tatu.
semua tindik & tatu, pak cik Kala 
buat sendiri sebab nak jimat kos.
hahaha



6. Elaine Davidson 
mak cik ni pulak ada 3 950 tindikan &
beratnya 3 kilogram.
( kuat gile mak cik ni )
kalu korang nak jumpa dengan
mak cik ni, terbang lah ke 
Edinburgh, Scotland. 



7.  Julia Gnuse
kakak Julia atau nama
timangan The Illustrated Lady
merupakan wanita paling banyak
tatu di badan. 



8. Rick Genest 
abang yg handsome ni famous dalam 
video clip Lady Gaga ~ Born This Way
pekerjaan yg paling sesuai BBL rasa
ialah tukang gali kubur! 
hahaha




9. Etienne Dumont
seorang pengkritik seni untuk suratkhabar di Geneva . 
 memasang tanduk dari silikon
anting-anting sebesar 2.7 inci di telinga 
& anting-anting di hidungnya 
serta tak lupa tatoo  ganas giler.
dah macam alien pun ada.




10.  Tom Leppard
telah menghabis kan £ 5,500 untuk memiliki 
 bintik-bintik macan harimau bintang
atuk sapa lah ni





sumber : funnybest.com


BBL ~ adoi tolong lah!
[n_n]    


You Might Also Like

10 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. adela : tahu tak pe.. dah makin burok kan??

    ReplyDelete
  2. ngeri !! memang tak bersyukur betol la,ingt kan nak bg cantik..makin hudus ada arr

    ReplyDelete
  3. vampire's lovex : tu lah pasal. apalah diaorang ni kan?

    ReplyDelete
  4. eeeiii...apa la diorg ni.. rasanya cam bodoh jer.. mmg xbsyukur la..

    ReplyDelete
  5. BLADE EDGE : manusia ni memang banyak ragam. sabor jelah.

    ReplyDelete
  6. dah xde keje nak buat tu la jadinyer...

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL