Pesta Belon Panas Di Putrajaya

9:39 PM


cam best je dengar ayat 
" PESTA BELON PANAS KAT PUTRAJAYA"
sebenarnya tahun 2011 adalah 
tahun ke-3 pesta belon panas
ni di adakan.
start 2009 sampai sekarang.
walaupun dah 3 kali pesta ni berlansung,
BBL tak pernah lagi pergi..
teringin nak nak belon tu..
sapa2 yang umah dekat dengan putrajaya,
singgah2 lah join pesta belon ni..
ia bakal di adakan pada..


dalam pesta ni, penganjur ada sediakan
5 buah belon panas tuk pengunjung naik.
kadar bayaran :
DEWASA : RM10
KANAK-KANAK : RM5
* alah..berapa lah sangat nak compare dengan 
pengalaman naik belon panas kan??
mesti syok habes..


ni peta tempat pesta belon berlangsung..
jangan silap pergi masjid putra suda...
haha..
lebih 23 penyertaan dari company2
seluruh dunia  akan join.
mesti banyak belon panas.
apa2 pun korang boleh tengok kat
offical website : myballoonfiesta.com

yang ni BBL nak share bentuk belon panas
yang join event kali ni...





















* layan abes naik belon panas ni..
hahaha 

BBL ~ nak pergi jugak

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL