14 Aiskrim Paling Pelik

10:20 PM

"siapa nak aiskrim??"
jerit housemate BBL sambil pose
tunjuk aiskrim Walls Selection Gold.


haha habis satu bekas aiskrim
BBL makan sorang2 sambil 
flavour yg jadi fav BBL
ialah coklat. vanilla, stawberi,
black coklat, durian??
TAPI..
korang nak makan aiskrim 
cam kat bawah ni??


bukan Walls.. tapi yang ni..


1. Cheese and Spaghetti ice cream
- ice cream keju dengan spaghetti kat dalam


2.  Horse flesh ice cream
- korang mesti fikir ini ice cream untuk kuda?
sejak bila kuda makan ice cream?
ice cream ni di buat dari daging kuda campur 
vanilla ice cream.


3. Squid ink ice cream
- di buat dari squid ink. entah cam ne rasa...


4. Goat ice cream
- lor..jangan ingat air susu kambing je
ice cream ni di buat dari susu dan daging kambing


5. chicken wing ice cream
- made in Japan.
urm.....


6. Chilli pepper ice cream
- yang ni kalu buat desert.. terbaik..


7. Egg and bacon ice cream
- di perbuat dari daging & telur ayam
~ owh.. telur ayam ice cream ~


8. Dracula cool garlic mint ice cream
- di buat dari campuran mint & 
bawang putih..


9. Aqutak ice cream
- juga di kenali sebagai " ice cream eskimo".
di buat dari minyak ikan paus
bercampur barries


10. salad ice cream
- khas untuk vegetarian, 
lebih kurang cam ice cream buah je..


11. Fish ice cream
- di buat dari ikan air masin.
ice cream ni popular kat Jepun..


12. Fried Eggpland Ice cream
- ice cream di buat dari terung..


13. Octopus ice cream
- di buat dari sotong?
kat Jepun, famous kot..


14. condom ice cream
- argh!!! tidak!!!



macam2 jenis ice cream sekarang ni.
windu nak makan New Zealand Ice Cream..

BBL ~ cuaca asyik hujan,
cam ne nk makan ice cream?


You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Myung Dae : share lah kalu rasa best tapi jgn lupa letak link BBL!
    thanks

    ReplyDelete
  2. eeyerk..sgt gli lah..cmne la rsenye..huhu^^

    ReplyDelete
  3. leeza : hahaha
    BBL sendiri tak pernah rasa.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL