Menghitung Hari Untuk Mu

4:14 AM


ini bukan ayat jiwang untuk aweks/boyfrez.
tapi untuk mu, ipad 2.
 kini semua ahli2 gajet seluruh
Malaysia sudah tak sabar untuk
menanti 29 April ini
sebab ipad 2 akan mula dijual 
semua store seperti
macStudio, Epicentre, MacCity
tak pun law yat. 
sesetengah applestore
dah tak lagi terima tempah untuk 
ipad tu sebab sambutan amat menggalakkan.
so kalu korang nak order, sempat lagi.

BBL nak beritahu harga ipad 2 ni
supaya korang tak tertipu oleh penjual ipad.
ini adalah anggaran  harga minimum.
tapi BBL rasa ni harga yg akan di jual
pada 29 April ni

 HARGA 

iPad2 16GB/32GB/64GB Wifi Only = RM1599/RM1899/RM2199
iPad2 16GB/32GB/64GB Wifi+3G = RM1999/RM2299/RM2599
Smart Cover Poly : RM150
Smart Cover Leather : RM250


apa2 pun BBL dah guna ipad 2 ~ housmate punya
warna putih & cute sangat. so BBL rasa kalu 
korang nak beli ipad 2 ni.
belilah ikut kemampuan, contoh macam 
housemate BBL ni. dia beli ipad 2 32GB wi-fi je
sebab memang kaki main game, simpan gambar,
video & movie dalam ipad 2.
lagi satu pada pandangan BBL, ipad ni
housemate BBL guna time on9 kat McD 
& kat rumah je bukan untuk buat assigment!
kalu nak buat reaserch, assigment,work & 
apa je berkaitan dengan study better guna 
MacBook tak pun lappytop korang je.


untuk korang nak beli ipad 2 kat low yat
atau kedai lain make sure harga ipad 2
SAMA untuk ipad putih & hitam.
kadang2 penjual nak kaut untung lebih
dengan jual ipad 2 warna putih lebih mahal
tak pun guna taktik ipad 2 putih limited.
tidak sama sekali ye. so korang buat keputusan 
yg bijak sebelum beli ipad 2.

untuk korang blogger & kaki on9,
 nak ipad 2 percuma,
silalah sertai pertandingan dan pertandingan ini


enjoy ipad 2 korang!


BBL ~ main game Angry Bird tak suda2
[^.^] -->



seronok baca? apa kata share dengan kawan2..

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL