‪#‎DYNAMAXBURNER 18 Berkesan Menurunkan Berat Badan + Meningkatkan Tenaga

12:34 AM

Assalamualaikum & hello there,

Tahu kan trend masa kini mestilah workout kat gym atau street workout. Even ibu-ibu termasuk wanita bekerjaya dah mula berjinak dengan aktiviti Zumba. Nak workout/zumba tu senang tapi nak kekal maintain bertenaga bukan mudah. Silap hari bulan tak sampai 1 2 jam dah pancit termegah mintak nafas. Pernah la perasan ada 4 5 orang baru datang gym untuk workout. Lepas 1 jam setengah angkat berat, dumbbell, dah tersadai kat tepi. Bukan sebab tak kuat tapi dah lepas semua tenaga angkat besi. Kemudian tak nampak muka kat gym sebab lambat kurang berat badan.

Bulan lepas ada hantar ibu pergi Zumba anjuran JKKK taman perumahan. Kesian lihat kaun ibu tidak boleh bertahan lama Zumba walaupun gayanya memang seronok keluarkan peluh. Ada jugak dengar mereka sembang lepas berminggu Zumba masih tidak dapat kurangkan berat badan terutama bahagian pinggul, peha dan perut.

Masalah BBL pulak cepat mengalah sebab tak cukup tenaga selain memang size peha agak besar. Tak balance dengan badan kecil dan kurus. Infact BBL more street workout. Agak susah nak maintain bertenaga sampai 2 jam atau lebih. Mujurlah DYNAMAX BURNER ada!

Tahun lepas memang susah nak buat L seat atau handstand tapi sejak amal DYNAMAX BURNER pertengah bulan Mac lalu dah mula nampak berubahan. Badan rasa lebih ringan dan size peha dah kurang dalam 6cm. Berat maintain 54kg  tak berubah sebab BBL jaga makan sejak awal tahun ini. Tambah lagi bila dah amal minum DYNAMAX BURNER makin susah nak stop bila workout di rumah. Kadang tak sedar dah masuk 3 jam. Lagi pun berpeluh itu sexy bro.


Alang-alang tu BBL nak share DYNAMAX BURNER dengan korang. Tak salah kongsi produk bagus kan. Jom baca sampai habis.

PRODUK DYNAMAX BURNER NI APA?

DYNAMAX BURNER adalah supplement pembakar lemak yang diformulasikan khas 100% dari bahan semulajadi untuk membantu membakar lemak, dengan cara mengurangkan berat badan dan meningkatkan tenaga serta metabolisma badan. Paling best DYNAMAX BURNER berperisa blueberry – lebih sedap dari perisa coklat atau vanilla.

BAHAN KANDUNGAN DALAM DYNAMAX BURNER

MATRODEXTRIN, SIPERNAT, SUCALOSE, L-CARNITINE, CITRIC ACID, DEXTROSE, CAFFINE, VITAMIN C,  GAM ARAB, ACAIBERRY, KAYU MANIS, GARAM BUKIT, KURMA, THE HIJAU         dan PERISAN BLUBERRY.

Kenapa anda perlu mencuba DYNAMAX BURNER ini?

Produk DYNAMAX BURNER ini boleh diamalkan untuk anda kurangkan berat badan melalui pembakaran lemak badan dan memberi tenaga semasa workout atau bersenam. DYNAMAX BURNER sangat sangat sesuai untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Ia salah satu supplement lengkap untuk anda. Balancekan dengan main supplement jika anda gym workout. Tak kira lelaki atau perempuan boleh minum DYNAMAX BURNER. Berkesan!

KELEBIHAN #‎DYNAMAXBURNER 

membantu membakar lemak
membantu meningkatkan tenaga 
membantu meningkatkan prestasi 
membantu meningkatkan fokus mental


Dengan hanya Satu BOTOL #‎DYNAMAXBURNER mampu

Tidak perlu berlapar 
Metabolisma cepat naik
Cepat mencairkan lemak
Dijamin berat badan menurun
Pantas melangsingkan badan
Lemak mula membakar
Perut makin mengecil 
Seluar makin longgar 
Baju makin menggelebeh
Berat makin menurun 
Tenaga makin bertambah
Mental makin fokus
Meningkatkan prestasi diri
Badan menjadi segar 
Badan menjadi ringan 
100% ramuan herba semulajadi
Terbukti BERKESAN 

>> Sesuai untuk lelaki atau perempuan <<

CLICK untuk lihat mereka yang sudah BERJAYA: https://goo.gl/QmnEdv

CARA PENGGUNAAN #DYNAMAXBURNER

1. Masukan 1 skop #DYNAMAXBURNER ke dalam shaker
2. Tuang air SEJUK ke dalam shaker dengan sukatan 100ml - 150ml
3. Kemudian goncang sehingga larut
4. Sedia untuk di minum
 Untuk lebih kesan optimum: Amalkan 2x sehari { 1x di waktu pagi (15-30minit) sebelum sarapan dan 1x di waktu petang/malam (15-30minit) sebelum workout }
 Maksimun 4 skop sehari.
 Pastikan anda minum sekurangnya 2 – 3 liter (8-10 gelas) air setiap hari


AMARAN

Jangan ambil 6 jam sebelum tidur.
Nanti susah nak tidur melainkan anda nak study. Sesuai untuk elak rasa mengantuk. Mungkin bagi mereka yang mencuba buat pertama kali akan mengalami masalah sukar tidur atau masih aktif. Jangan risau okay.

APA KATA PENGGUNA DYNAMAX BURNER?

BBL baru guna tak sampai dua bulan #‎DYNAMAXBURNER jadi kesannya tak sehebat mereka yang terlebih dahulu mencuba #‎DYNAMAXBURNER & mengamalkan #‎DYNAMAXBURNER setiap hari. Contoh terbaik mestilah apek apabila beliau minum #‎DYNAMAXBURNER untuk sesi latihan bola dan sebelum perlawanan bermula. Patutlah kekal cergas dan bertenaga atas padang.



Pemain JDT, Aidil Zakuan pun menjadi pengguna #‎DYNAMAXBURNER untuk memberi power dan tenaga beraksi menentang lawan.


Rozaimi JDT pun sama juga. Menjadikan #‎DYNAMAXBURNER sebagai sumber tenaga untuk mengekalkan stamina badan.


Tiada masalah untuk wanita mencuba kerana #‎DYNAMAXBURNER berkesan dalam menurunkan berat badan dan setiasa aktif tidak mudah cepat penat atau tiada tenaga.


Blogger Dikbee juga salah seorang pengguna wanita #‎DYNAMAXBURNER dan terbukti beliau berjaya mengurangkan 5 kilogram seawal 7 hari pengambilan #‎DYNAMAXBURNER


SAYA DAH MENJADI PENGGUNA DYNAMAX BURNER

So far sekarang dah alhamdulilah banyak perbezaan sejak minum DYNAMAX BURNER sebelum sarapan pagi dan sebelum bersenam. Peluh memang banyak keluar dan badan terasa ringan walaupun dah masuk 1 jam lebih workout.


CLICK untuk lihat mereka yang sudah BERJAYA: https://goo.gl/QmnEdv

HARGA DYNAMAX BURNER

Harga 
RM 160 (semenanjung)
RM165 (Sabah/Sarawak)

CARA NAK BELI DYNAMAX BURNER

Senang sahaja

Whatsapp/Sms:

013-3808354
017-6048354

Atau PM melalui
Instagram : @dynamax18


ISTIMEWA BERSAMA DYNAMAX BURNER
Dengan setiap pembelian DYNAMAX BURNER korang akan dapat
 [ JUMBO COMBO LIMITED EDITION ]
📌 DYNAMAX BURNER 
📌 Dynamax Shaker Botol (600ml)
📌 LIMITED EDITION Dynamax T-Shirt
📌 FREE POSTAGE

TAWARAN TERHAD
Nanti boleh workout atau Zumba dengan baju official DYNAMAX BURNER. Jangan upload di Facebook dan Instagram. Lepas tu tag @dynamax18 di Instagram tau.


NAK LEBIH TIPS KURUS DAN BERTENAGA, KEKAL SIHAT DYNAMAX BURNER FOLLOW

Facebook
Instagram

BBL ~ DYNAMAX BURNER memang terbaik
(ρ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....


You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL