Blog BBL Kini Sudah 3.8 Juta Page View

6:24 PM

Assalamualaikum & hello the internet users,

Perasan tak header baru kat atas tu. Ye kini page view blog BBL sudah melebihi 3.8 juta atau dalam angka lebih kurang 3 800 000 juta sejak tahun 2011 hingga penghujung 2016. Rasanya boleh archive 4 juta awal Januari 2017 memandangkan setiap bulan jumlah page view 250k ke atas.


Apa pun terima kasih kepada anda yang masih baca blog BBL walupun dah sendu update entri terbaru, kepada anda googler yang search keyword & terjumpa blog BBL ini. Semoga story blog bermanfaat kepada anda. Cewah ala menang oscar pulak dah.

Rasa awal Febuari lepas BBL dah capai target 2 juta page view. Rujuk entri ini sampai dah lepas 3 juta pun masih guna header 2 juta view tu. Maaf lah dah tak lama join giveaway sebab busy bila dah start kerja ni. Balik rumah rasa nak tidur.. tidur.. & tidur je..


BBL ~ terima kasih google
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

4 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Terbaik BBL.
    Bukan senang nak capai juta-juta PV macam nie.
    fuh fuh

    ReplyDelete
  2. wah congratulation,butuh 5 tahun untuk hit 4 juta views, saya baru mulai ngeblog taun ini.mudah2an bisa konsisten 😗

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL