Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!

7:18 AM


Hai anda semua..

Pernah tak tengok 3D Hologram kat mana-mana outlet, kedai, event atau majlis pelancaran? Ha tahu tak sekarang teknologi 3D hologram sudah tersedia kat Malaysia. Yes betul.. kini anda boleh guna teknologi ni untuk menarik lebih ramai pelanggan kenal jenama, produk serta tampil lain dari biasa. 

Kipas 3D Hologram 
Softsupplies Sdn Bhd - syarikat IT antara penyedia perkhidmatan berasaskan digital yang mampu improve jenama perniagaan anda. Tak kisah apa jua jenis business offline atau online. Malah hampir semua kaki tangan syarikat ni terdiri dalam kalangan mereka yang sukakan inovasi terkini sama ada produk atau perkhidmatan. 


Apa yang menarik tentang kipas 3D hologram ialah anda boleh customize apa jua paparan. Tak kisah lah gambar produk, video, animasi atau logo untuk menarik perhatian. BBL sendiri dah tengok demo contoh display 3D ni. Sama seperti video bawah ni


Bukan setakat tu je, kipas 3D hologram ni cuma guna kad SD atau sambungan WIFI untuk sebarang imej atau video tersiar sepanjang masa. So boleh la tukar-tukar ikut kehendak anda. Mudah sangat kerana lebih eye-catching dan membuatkan orang lalu lalang terpaku. Tengok lah 2 3 tahun mendatang trend ni akan jadi satu kebiasaan, sebelum tu anda dah start guna bermula sekarang ni.

Oh ya, kipas ni boleh gabung jadi sebesar billboard tau. Malah lebih jimat tenaga sebab guna LED sahaja. Tak guna elektrik banyak sangat & praktikal untuk sebarang advertisement outdoor. Kipas 3D hologram ni water proof tau - sesuai nak letak kawasan luar seperti billboard kedai. 

 

Kipas 3D Hologram sesuai sebarang pengiklanan seperti
🌟 Kedai
🌟 Pusat beli belah
🌟 Pameran/Exhibitions
🌟 Gimik pelancaran majlis
🌟 Ativiti promosi 
🌟 atau sebarang acara/program 

Baru-baru ni time majlis pelancaran Tahun Melawat Malaysia 2020 oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir di KLIA pun guna khidmat syarikat Softsupplies Sdn Bhd sebagai gimik perasmian. Boleh tengok video bawah nie


Kelebihan guna kipas hologram
🌟 Mudah dipasang 
🌟 Diameter kipas 65cm
🌟 Boleh gabung menjadi size display besar
🌟 High resolution hologram display
🌟 Hasil hologram real & menarik perhatian
🌟 Inovasi LED terkini

Pastinya boleh menarik orang ramai untuk mengetahui lebih lanjut produk/perkhidmatan anda offer. Semestinya pakej harga sewa kipas 3D dari Softsuppliers Sdn Bhd cuma serendah RM300/sehari sahaja. Satu pelaburan berbaloi untuk anda pilih. 

Agak korang berapa tinggi kipas ni? Lebih kurang 170 cm lebih je. Incase risau pengunjung terpegang bilah kipas ni, jangan risau ada safety dengan penutup kipas bahagian depan & hadapan. So selamat nak display kan.

beza tinggi BBL & kipas 3D hologram ni

Ini contoh imej hologram dengan kipas 3D ni. Tak berapa nampak sebab kena capture dengan kemera high speed. Sejujurnya BBL sangat excited tengok gambar floating seolah-olah hidup. Perfect macthing tone warna la


Apa tunggu lagi.. bukan company besar je boleh pasang kipas 3D hologram ni malah pemilik business SME pun sesuai dan boleh guna teknologi trend terbaru ni untuk kembangkan perniagaan anda. 


Nak booking sewa boleh contact number Softsupplies Sdn Bhd kat bawah

No telefon : 012-7234383

You Might Also Like

10 Budak Suka Minum Bandung Laici



  1. Really nice and informative blog, keep it up buddy…
    clipping path service

    ReplyDelete
  2. Bagi individu seperti kita terasa macam mahal tetapi bagi usahawan tentu kata murah kan? Apa lagi sewalah ya tak jika berbaloi.

    ReplyDelete
  3. Menarik kipas nie. Nampak gaya memang akan bertambah popular gaya hologram sebegini sebab ianya mudah ubah mengikut citrasa penggunanya kan.

    ReplyDelete
  4. wah cantik ni. kalau buat majlis perkahwinan pun macam cun boleh gantikan bunting. inovatif !

    ReplyDelete
  5. Baru tau wujud kipas 3D ni dan kegunaannya. Thank you share..mana tau suatu hari perlukan kipas 3d ni

    ReplyDelete
  6. Menariknyaa kipas hologram ni. Baca sini baru faham apa benda kipas hologram ni. Tq sharing.

    ReplyDelete
  7. Wah.. Menarik nie.. AM suka tgk imej 3D..nak nak yg leh gerak n terapung jenis 3D nie.. Leh la propose kat boss utk gunakan kipas 3D Hologram nie masa time event nnti

    ReplyDelete
  8. oh ni yang selalu nampak dkt event2 dalam mall. byk dh yang guna 3d utk produk2 mereka. yang nk sewa boleh la cuba yang ni. dari beli sendiri mahal ni

    ReplyDelete
  9. Mcm me arik. Sewa x mahal pulak ti. Boleh rekomen kat kengkawan sesiapa yg berminat

    ReplyDelete