DOR Style.com - Portal Shopping Baju Lelaki Favorite Saya

5:28 AM


Assalamualaikum..

Ada few website online shopping favorite BBL tuk beli baju, seluar & aksesori. Salah satunya DOR Style Fashion Store.  Banyak kali jugak saya beli baju-baju dari sini. Tambah lagi bila ada sales. Mostly barang lelaki sangat cantik, trendy, pelbagai pilihan warna & size. Orang badan kecik macam saya memang ngam beli baju dari DOR Style ni.

Awal Disember lepas BBL beli sepasang baju. Satu hoodie warna merah & seluar jeans hitam. Not bad la barang cepat sampai. Tu yang excited sangat bila parcel sampai. So kita ootd depan cermin dulu okay.


Jujur saya bagiatau baju hoodie sangat selesa, kain lembut & ngam-ngam dengan body. Ni saiz M ye. Boleh la pakai pergi tengok movie, tak rasa sejuk sangat dalam hall. Setuju tak.. then barang kedua saya beli, seluar jeans koyak-koyak ni. Baru hipster..nak ikut trend semasa kan. Match pulak dengan hoodie ni. 

Al kisahnya petang tu pergi tengok movie kat Setia Alam City Mall. Cantik jugak bergambar sebelum beli tiket movie. Ada bakat jadi model la si BBL? hahaha 


Pakaian Bergaya Setiap Hari/Acara
Part best, DOR Style ada jual bermacam-macam jenis pilihan pakaian dari coat & jaket, hoodies & sweatshirt. short (jeans & pants), long (jeans & pants), shirt & juga t-shirt. Ada tu sampai rambang mata BBL nak pilih mana satu, lagi-lagi bila produk baru sampai. Terus beli la.. 


Lelaki khususnya pelajar sekolah, student universiti atau bekerjaya pun sesuai pakai fesyen yang DOR Style offer. Ni antara seleksi yang ada.. banyak lagi cuma ni paling BBL berkenan kat hati. Harga murah je sehelai. Kalu pandai cara, bajet RM100 boleh dapat sepasang baju dengan seluar. 

t-shirt dari RM25 je sehelai

seluar jeans pun fancy dari RM99 sehelai

ni seluar short pant kalu pergi pantai, mall pun cantik.. harga dari RM49.90 sehelai

 hoodie pun bermacam color ada semurah RM49.90

saya pun minat jacket denim & jaket nelon sebenarnya..

Lagi satu DOR Style pun ada jual koleksi baju kemeja & blazer tau. Yelah mana tahu nak pakai time presentation group assignment ke, annual dinner pun boleh. Nak corak, warna & size boleh pilih sendiri. Yelah..masing-masing ada taste sendiri kan. 

Special untuk anda semua..BBL nak share kod diskaun tuk shopping dalam website www.DORstyle.com. Ha boleh la beli baju baru kan.. nanti time check out just masukkan kod promo bawah ni

KOD PROMO - MAROUAPPLE

Nanti dapat diskaun 15% untuk sebarang pembelian dalam website. Tak kisah beli baju sehelai ke, seluar je ke atau campur-campur. Kan bagitau kawan-kawan lelaki suruh guna kod diskaun tu.. tak baik guna sorang je hehe
*Sah hingga 31 Januari 2020

Outlet DOR Style
Selain jual pakaian online, DOR Style pun ada butik kat beberapa lokasi sekitar Kedah, Perak, Pulau Pinang & Johor. Ha yang stay jauh macam BBL ni, memang beli online jelah. Tut..tut barang dah sampai depan rumah je. 

Kedah 
🏬 Landmark Central
🏬 Amanjaya Mall
🏬 Central Square
🏬 Village Mall
🏬 Aman Central Mall
🏬 Kompleks Changloon

Perak
🏬 Taiping AEON
🏬 Taiping Pacific

Pulau Pinang
🏬 BM Plaza
🏬 Megamall - Pacific
🏬 AEON Mall Bukit Mertajam
🏬 Pragin Mall
🏬 Queensbay Mall

Johor
🏬 BP Mall

Okay lah, saya nak sambung survey baju baru. Boleh la pakai pergi jalan-jalan time weekend & stok baju pergi kerja. Nanti kalu orang tanya beli kat mana baju tu, harus lah jawab kat DOR Style.com!

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici