" ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku "

12:08 AM

yeay! BBL masuk contest lagi.
kali ini Ninie Azriena nak kasi hadiah kotak muzik
untuk pemenang "Kau Muzik Dihatiku".



sebenarnya banyak lagu yang BBL suka dengar.
jadi ini yang terbaik dari kotak muzik BBL.
 ___________________________________________________________

1.  Teman Sejati - To Brother


kawan-kawan BBL tak ramai dari zaman tadika pastu
belajar sekolah rendah sambung sekolah menengah &
sekarang kat universiti. Diorang tu boleh kira dengan jari je 
sebab BBL ni pemalu sikt orangnya tapi 
bila dah rapat, korang akan tahu BBL macam mana orangnya.
hehehe
lagu amat bermakna buat diri BBL kerana macam nak buat slogan pulak
BBL sayang sangat kawan rapat BBL.
setiap seorang ada perangai tersendiri & bila teringat balik
kenangan dengan diorang, BBL akan tersenyum & tergelak sendiri.
hehehe i love my friends walaupun dia jahat nakal macam mana pun.

2.Harapan - Fazli Zainal


ini lagu paling "berhantu" dalam hidup BBL.
kalu dengar dari dalam hati. 
mau menangis 2 3 baldi pastu buat air mandi bunga.
waktu dengar first time kat radio Era hari memang tak feel 
apa pun tapi satu malam tu kawan BBL nyanyi kat uptown.
Punyalah feel kan, nasi goreng BBL makan dah jadi 
nasi goreng banjir pulak. hahaha
Lagu ini sesuai untuk couple baru clash kot.
____________________________________________________

korang ada lagu kegemaran tak pun ada lagu sendiri bikin,
meh lah join contest ini.


BBL tag..


Tertakluk kepada terma & syarat.
Untuk maklumat lanjut, sila lawati ---> ninieazriena91.blogspot.com


TARIKH TITUP - 30 JULAI 2011


BBL ~ kalu menang, kotak muzik tu nak kasi kat my mom..
[~.~] *** 







seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan...

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. huhu..sweet nyer..
    kim salam kat mak yer..
    tanks sudi join ga ninie :)

    ReplyDelete
  2. ninie_azriena : sama2. mintak2 boleh menang hadiah saguhati. huk huk

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL