Apa Yang BBL Selalu Tengok Di Youtube

12:59 AM


Apa korang selalu cari di YOUTUBE?
Salah satu kegemaran BBL di rumah ialah menonton tv
tapi sejak belajar kat UiTM ni dah jarang tengok tv.
Kat kolej kediaman ada sediakan bilik tv cap Astro lengkap 
semua channel tapi asal nak tengok tv je mesti
ramai yang nak tengok. Contohnya musim liga bola.
Penuh bilik tv dah macam kat pasar.
hahaha
Jadi alternatif terbaik ialah tengok video kat YOUTUBE.
Apa BBL selalu cari di YOUTUBE?
Ini adalah senarai pencarian BBL di YOUTUBE


1. VIDEO MUZIK / OFFICIAL VIDEO


BBL memang suka dengar lagu, jadi bila dengar lagu baru 
di radio mulalah search kat Youtube video official lagu baru tu.
Kadang kala lagu punyalah sedap tapi 
video official macam cikai je. Mungkin produser tak cukup bajet.
hahaha


2. KONSERT LIVE




Youtube dah ibaratkan tv buat BBL.
Contohnya konsert-konsert live, majlis anugerah
& kejadian terkini seperti stunami di Jepun.
Bila dah tak tengok tv ni, BBL hanya perlu cari popcorn
kemudian duduk menghadap Youtube untuk
menonton konsert-konsert live.
Pernah BBL tengok konsert  dalam tv padahal
konsert tu dah berkurun di upload kat youtube.
Tv lembab lah.


3. RANCANGAN TELEVISYEN




Malah youtube juga sumber maklumat untuk BBL.
Senang nak beri contoh dalam exam nanti.
BBL selalu tonton video-video channel National Geo & Discovery
di youtube. Tak payah nak bayar bil astro walhal boleh 
tengok percuma di Youtube


4.  Pembongkaran teori konsprirasi




Ini juga salah satu kegemaran BBL di youtube.
Semua ini adalah untuk faham tentang konsep illuminati, freemason, subliminal 
& hidden messages. Di sini terbongkar rahsia kegiatan mereka
dalam pelbagai cara di media seperti video & filem.




BBL ~ lembabnya loading video kat Youtube
[=.=]




Jom Jana Pendapatan Sambil Online Facebook, Twitter & Blog. Daftar Segera & Ia Percuma!






seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan...

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL