Mungkin Ini Bentuk iPhone 5?

7:35 AM

Assalamualaikum.


tak sabar nak tunggu iPhone 5 dijual tak lama lagi.
Bermacam khabar angin tentang iPhone 5 ni.
Ada sumber mengatakan iPhone 5 dilancarkan
pada bulan Julai seperti iPhone sebelum ini &
ada jugak rumus mengatakan pelancaran iPhone 5
pada bulan September.
Walallahualam lah kalu macam tu.
Hanya Steven Jobs tahu tarikh sebenar pelancaran
iPhone 5.

Ini mungkin gambaran awal iPhone 5.







erm..lebih kurang macam iPhone 4 je kan?
tapi ini adalah rumus-rumus khabar angin je
hehehe


BBL ~ senior BBL pernah hilang iPhone 3..
[T__T]





seronok baca? apa kata share dengan kawan-kawan....

You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. harap iPhone 5 tak limited dari segi functions. iPhone 4 sekarang kalau video call pun boleh dari wi-fi jer.

    ReplyDelete
  2. Jet Boy : betol tu. harap2 macam tulah kat iphone 5..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL