Jadi Artis Instagram!

9:21 PM

Assalamualaikum & apa khabar?
dah bersarang blog BBL dek lama tak di jenguk.
Kini BBL kembali untuk beraksi!

Berbalik cerita Instagram, rasanya tak perlu BBL terangkan apa itu Instagram.
Korang sendiri dah lebih well-know dari BBL.
Bagi yang mempunyai akaun Instagram kebiasaanya korang 
akan surf melalui Insta App di telefon atau tablet,
tapi kini sejak di ambil alih oleh Facebook, korang boleh surf
akaun Instagram melalui laman web instagram.com.
Melalui laman web Instagram, korang boleh 'Like' atau 'Love' gambar, 
komen gambar, view profile, & edit profile
cuma tak boleh upload gambar terus dari komputer atau lappy.
Tapi mungkin akan datang korang boleh terus upload gambar ke 
laman Instagram seperti Insta App di telefon & tablet.


#home page laman social Instagram


sekali imbas macam Facebook pun ada.

Asyik 'Love' gambar di Instagram pernah terpikir nak tahu
 berapa jumlah 'love' terkumpul dari semua gambar dalam akaun Instagram korang?
Dengan statigr.com korang boleh lihat prestasi Instagram bermula dari
gambar pertama yang di upload sehingga jumlah "Follower"

Ini statistik akaun BBL.


#13 Feb 2013


#1 Jan 2013 


#semasa BBL pertama kali di Instagram



Statistik ini akan di update setiap 16jam seterusnya.
Setakat ini BBL sentiasa upload gambar terbaru di Instagram
& setiap hari ada saja 'Follower' baru. 

Nantikan entri seterusnya, BBL akan kongsi tips cara untuk
mendapat banyak "Love" dari Instagramers!


BBL ~ hidupkan kembali Blog!
=,=






suka entri ini? apa kata kongsi dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL