Tempah Baju Mininon Limited Edition Sekarang

6:14 AM

HANGAT! - Nak Faizal Tahir datang beraya rumah korang?
HANGAT! - Mandi sabun Lifebouy sambil menderma



CURRENTLY SOLD OUT

UPDATE
- Baju Minion dah sampai -

Ramai orang sanggup beratur panjang di McD untuk membeli patung Minion
& ada sangup pecahkan tabung tuk beli patung Minion semurah RM499.90 di eBay
Bagi korang yang minat sangat dengan animasi Despicable Me, cepat mendapatkan 
T-shirt eksklusif Minions dengan harga yang berpadanan dengan kualiti. 

Bagi Minioners, jangan lepaskan peluang untuk 
beli t-shirt limited edition oleh Yukinos Art And Craft . 

Terdapat 2 variasi design baju serendah RM39
 untuk kanak-kanak & dewasa kacak macam BBL. 
Hahaha



Baju ni sangat sesuai kalu buat hadiah sempena hari lahir
atau beli & hadiahkan kepada diri sendiri.
~ Buat-buat surprise bila abang posmen hantar bungkusan depan pintu rumah



CARA TEMPAHAN:

2. PM & nyatakan size dan kuantiti
Untuk confirm order, jelaskan 50% deposit
 (RM20 untuk Minions Logic tees atau RM22 untuk Papoy tees)
4. Jangan lupa untuk simpan resit sebagai bukti pembelian
5. Tunggu pengesahan order korang & buat 50% baki pembayaran
6. Tunggu depan pintu rumah
7. Upload baju Minion korang di Facebook & Instagram!


Cepat buat pra-tempahan sekarang di www.facebook.com/yukinosartandcraft

BBL dah tempah 2 helai baju Minion Logic. 
Boleh buat bergaya petang syawal nanti!
A hak!


CURRENTLY SOLD OUT

UPDATE:
- Baju Minion dah sampai -

BBL ~ ambil aku cepat-cepat
[=.=]




suka entri ini? Jangan lupa kongsi dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL