Beli Patung Minion McD Semurah RM499.90 Di eBay

7:53 AM

HANGAT! - Cara terbaik untuk rambut menawan & bergaya di pagi syawal
HANGAT! - Nak Faizal Tahir datang beraya rumah korang?
HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebuoy sambill menderma


Minioners!
Korang dah cukup set Minion? ada yang tak cukup lagi?
Tak payah bergaduh dengan krew McD dek korang tak puas hati mainan dah sold out
sebab korang dah boleh pecahkan tabung beli Minion secara online.

Dari apa BBL baca di blog, ada orang kata mainan Minion dibeli dengan RM3.oo atau percuma dengan kombo Happy Meal kemudian jual di eBay & Amazon sehingga mencecah RM2, 000 untuk 2 ekor makhluk kuning ni. Baik beli Galaxy Note II lagi berbaloi.
Jadi nak tahu fakta ni betul atau tidak, BBL terjah ebay.com.my untuk mencari patung Minion. 
Ternyata ada pihak menjual mainan ini untuk di bida semurah RM30.00 sehingga RM599.90 sebelum meningkat naik beribu-ribu ribu biru.. hahaha..

Harga permulaan bidaan untuk sekor.



 Untuk 2 ekor atau lebih



 Well nampaknya mainan ni dah boleh buat duit,
korang yang nak cari duit raya beli kasut cap Paul Smith tu bolehlah 
jual patung Minion kat eBay Malaysia.

Kalu macam tu, BBL nak jual la patung Hello Kitty signature Ronald lagi.
Tunggu entri Hello Kity McDonalds BBL ye.








BBL ~ nak grab sekor minggu depan
[=.=]""


HANGAT! - Cara terbaik untuk rambut menawang & bergaya di pagi syawal
HANGAT! - Nak Faizal Tahir datang beraya rumah korang?
HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma


suka entri ini? jangan lupa kongsi dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. 20 july yang lalu..gile ap kt minion ni?..bhs ckp nth pape, bmate satu..meragukan..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL