1 Hari 2 Hadiah

12:06 AM

HANGAT! Korang dah tahu ke belum pasal cerita ni?
HANGAT! Mari sokong INTI
HANGAT! Amaran terkini dari kerajaan Malaysia


Alhamdulilah. Hari Isnin paling gembira bulan November ini.
Tak sangka BBL ada 2 hadiah serentak dalam 1 hari. 
Syukur & BBL nak kongsi dengan korang.
Yang penting jangan berhenti mencuba & masuk je peraduan.

HADIAH 1
Premiere Screening Movie Frozen BM


Seperti biasa BBL akan check email setiap kali bangun tidur.
Agak terkejut bila tengok email dari KLIPS berkenaan 2 tiket tayangan Frozen pada 
27 November di Cathay Cineplex eCurve.

Kali ini movie Frozen ditayangkan dalam 2 bahasa, English (original) &
Bahasa Melayu dengan tajuk Disney Frozen: Anna & Permaisuri Salji.
Tengok trailer pun rasa kelakar dengan suara tu. Haha.
BBL akan update entri Frozen selepas balik tengok movie ini.


HADIAH 2
T-Shirt Slang Malaysia dari ASTRO

Pada 31 Oktober lalu BBL ada share program T-shirt percuma dari Astro.
Cukup senang, hanya perlu undi t-shirt dengan slang Malaysia & 
30 voters pertama akan menerima t-shirt tersebut dengan percuma.
T-shirt ini turut di jual dengan RM25 setiap satu & korang boleh reka slang sendiri
untuk di cetak & setiap pembelian akan di dermakan melalui Astro Kasih.
Boleh tempah di sini ya


Apa pun baju ni kena kecikkan sikit size sebab besar sangat bagi BBL.

Terima kasih Astro!

BBL ~ esok gerak pergi KL
[^ , ^] ~*

HANGAT! Korang dah tahu ke belum pasal cerita ni?
HANGAT! Mari sokong INTI
HANGAT! Amaran terkini dari kerajaan Malaysia 


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. murah betol rezeki.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah bez la bbl..tahniah tau
    ske baca slogan belakang baju tu...kiut!
    alhamdulillah

    ReplyDelete