Tak Boleh Post Video Dari YouTube

7:02 PM

HANGAT! Berita patut kita semua tahu
HANGAT! ~  Amaran terbaru dari Kerajaan Malaysia
HANGAT! Dilema perokok Halal dan Haram


Selamat pagi blogger!.
Hari BBL nak kongsi satu video dari Youtube tapi bila bila tekan 
butang share di Blog terus jadi macam ni.


Kebiasaanya boleh edit di HTML tapi sama je kod compose & HTML.
BBL dari semalam cuba nak post video tapi hasilnya masih sama hari ini.
Mungkin sebab Youtube versi baru ini belum update kod untuk blog atau macam mana.

Harap-harap problem ni setel dengan cepat. 
Tapi BBL tengok Blogserius ok je post entry dari Youtube.
Ish macam mana ni. Geram kejap rasanya.

Tumpang tanya, korang alami masalah sama atau BBL seorang je?

BBL ~ banyak kerja betul
[^  _ ^]---



HANGAT! Amaran terbaru dari kerajaan Malaysia
HANGAT! Dilema perokok Halal dan Haram
HANGAT! Berita patut kita semua tahu

~ Ai tak kan baca sorang je..kongsihlah dengan kawan-kawan di...


You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. same la..semalam nak upload video dari utube jadi mcm tu..terus hilang idea nak update blog..huhu

    ReplyDelete
  2. Hmm? Bukan dpt upload terus without codes ke? I mean, click je button sebelah "add pic" tu then click upload frm utube, pastu cari video yang kita nak.. Bkn cmtu ke? Ke cmtu pun tak menjadi jugak?

    ReplyDelete
  3. oooo...jarang post video youtube..moga hal ni segera settle bbl

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi post video youtube, :) sabor ye

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL