Deman Hello Kitty McDonalds Kembali Lagi

8:38 AM

HANGAT! Al-kisah rokok haram di Malaysia
HANGAT! Masa untuk bertukar!
HANGAT! AMARAN terbaru dari kerajaan Malaysia



Deman Hello Kitty kembali ke McDonalds. Hari ni bermula minggu pertama Hello Kitty Fairy Tales di seluruh McD. Tak silap tahun ni 2 kali McD keluarkan patung Hello Kitty.
Kotak agak cun nampak macam buku tebal. Ada 5 adik beradik, boleh rujuk disini.
Nampak tak permainan Mcd keluarkan soft toy ni time budak sekolah nak bercuti panjang.


Maka ramailah yang serbu McD termasuk kaum Cina. Kalau tempoh hari semua naik minyak dengan Minions sold out & di Singapore pun sama tapi untuk versi patung ini.

Patung ini berharga RM9.95 dengan setiap pembelian 1 set burger Breakfest, McValue, termasuk Lunch&Dinner. Kalu nak beli patung sahaja, sila sediakan duit RM15.95 seekor.
Macam biasalah, BBL kena kumpul benda alah ni sebab mana tau kot jadi
 macam Minion hari tu. Sanggup beli 1 minion dengan harga RM500 --> RUJUK DISINI

Promosi ini akan berakhir pada 5 Dec & berdasarkan siapa cepat dia dapat.
Tunggulah minggu depan mesti dah beratur depan Mcd nak beli patung ni.
Hahaha

BBL ~ gud investment
~ (^.^) /

HANGAT! Al-kisah rokok haram di Malaysia
HANGAT! Masa untuk bertukar
HANGAT! AMARAN terbaru dari kerajaan Malaysia

Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di... 

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL