Alhamdulilah Dah Maal Hijrah

6:46 PM

HANGAT!  Patung Hello Kitty kembali ke McD
HANGAT! Apa akan berlaku 9 November ini
HANGAT! Jangan lepaskan peluang terhebat ini



Assalamualaikum, selamat pagi & syukur alhamdulilah kerana sudah cukup setahun
kita sebagai umat Islam menikmati udara oksigen di muka bumi Allah ini.
Magrib semalam sudah bermula buku baru untuk tahun 1435 Hijrah.

BBL doakan perjalanan sebagai karier blogger akan smooth tahun baru ini.
Tak lupa korang agar sentiasa aktif dengan idea entri baru & fresh dari ladang minda.

BBL nak mintak maaf tak sempat update entri baru dek agak sibuk dengan
test, assigment & tutorial yang kena submit minggu ini.
Stress tapi kekalkan senyuman semanis gula Cadburry di pagi 1 Muharram ini.

Salam Maal Hijrah ya

BBL ~ alhamdulilah
[^_^]***

HANGAT! 
Patung Hello Kitty kembali ke Mcd
HANGAT! Apa akan berlaku 9 November ini
HANGAT! Jangan lepaskan peluang terhebat ini

Ai  tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di... ~

You Might Also Like

7 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL