Soalan-Soalan Biasa Temuduga Tanya

12:40 AM

Assalamualaikum & hello there,


Setiap kali dapat panggilan interview atau temuduga kerja mesti terasa berdebar-debar. Nak jawab apa, nak tanya soalan apa, nak study apa & cepat je tangan berpeluh. Mesti korang pernah alamikan. Learn from the past asalah satu langkah bijak tetapi sebelum tu kita kena perlu bersedia sesungguh hati agar mendapat pekerjaan yang di pohon. Oh BBL dah nervous nak attend interview Isnin ini. Wish me luck okay! 


Sumber : maukerja.my  - MauKerja , portal jawatan kosong terkini nombor satu di Malaysia, Singapore and Indonesia!
BBL ~ beli seluar slack baru lagi 
(っ˘̩╭╮˘̩)っ

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. bagus info ni untuk yang nak gi temuduga,..

    ReplyDelete
  2. Besides travelling with his own private escalator, King Salman has also flown in two personal cars. His entourage has also completely booked out three luxury hotels in Kuala Lumpur for the duration of the Watch Malaysia Jobs Of 2018 On Jawatankosong.

    ReplyDelete