Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

4:34 AM

Assalamualaikum & hello there,

Terim kasih semua blogger yang menyertai Giveaway Duit Saku Dari BBL. Ada 101 penyertaan entri dari blogger. Jom kita check out siapa yang menang duit saku dari BBL ini. Sebelum tu, 8 pemenang terpilih akan menerima hadiah berupa duit saku bernilai :

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Tak sabar kan!


--------------------------------------------------------------------------------

Dan pemenangnya ialah

Duit saku RM5 









------------------------------------------------------------------------------------------

Duit saku RM10 





------------------------------------------------------------------------------------

Duit saku RM20 



----------------------------------------------------------------------------------

Dan duit saku bernilai RM30 menjadi milik


Duit saku RM30 



Yeah tahniah di ucapkan kepada blogger yang berjaya mendapat duit saku dari BBL kali ini. Korang yang tak berjaya jangan risau kerana BBL akan mengadakan Giveaway seterusnya hujung bulan ini dengan hadiah lebih masyuk lagi khas unuk blogger BFF BBL ye.

Kepada semua pemenang, sila emailkan detail maklumat korang untuk proses transfer duit saku ke akaun bank korang.

Nama penuh :
Nama blog : 
E-mail :
Nama bank :
Nombor akaun bank :
No Telefon :

Sila hantar ke bandunglaici@yahoo.com

Sila hantar selewatnya sebelum hujung bulan ini kerana jika tidak hadiah duit saku tersebut akan diberika kepada blogger lain. Terima kasih sekali lagi khas untuk blogger yang sudi join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Terima kasih

BBL ~ selesai satu giveaway
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

36 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Bukan rezeki JM.
    Tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete
  2. Tahniah pemenang. Bukan rezeki kali ini. Huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahhhhh.... tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  4. Tahniah dah cik belbel tak menang :(

    ReplyDelete
  5. Xde rezeki.. Tahniah buat pmenang..

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah kepada semua pemenang..:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...tahniah pada yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  8. nombor yg menang sipi-sipi nombor kita.. hoho..
    tak ada rezeki,tak apa.. tahniah yg menang!

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL