Dapat Duit Balik Setiap Kali Shopping Online Dengan ShopBack

12:23 AM

Assalamualaikum & hello there,

Harga murah + free voucher punca utama kenapa BBL suka beli barang secara online. Itu belum kira korang yang pantang tengok signal SALE code promo portal online. Sebut je port favorite cuci mata macam Lazada, Zalora, 11Street, Nile.com, Qoo10, Hermo, Groupon  hinggalah flight tiket Air Asia.

Percaya atau tak, paling tidak anda pernah beli barang sekali dalam website kat atas. Perasan tak sebenarnya korang sudah terjebak dengan virus suka shopping bila tengok officemate atau roomate show off dengan parcel dari abang Pos Laju. Setakat tudung 2 helai tak main la, ini parcel sebesar meja mau tak jeles kan. 


Bila kira balik jumlah BBL spend beli barang online, boleh tahan banyak jugak la. Tapi tahu tak sebenarnya korang boleh dapat balik duit setiap kali shopping online? Ala..macam kad credit kan ada cashback bila swape amount tertentu tu. Sekarang ni, beli barang online boleh dapat cash back!


Yes, sila la daftar akaun dengan ShopBack.com sebab jangan bazir duit korang sepenuhnya kepada portal online. Dapat RM10 balik dah kira okay untuk makan lunch kan. Alahai ruginya tak daftar shopback dari dulu. Dah la mak BBL selalu beli barang kering dapur dalam lazada termasuk pampers.

Apa beza beli barang kat portal shopping online compare melalui ShopBack?


Baik lah, simple je jawapannya


beli kat website shopping online = dapat barang


beli kat website melalui ShopBack = dapat barang + DAPAT CASHBACK

So, mana korang nak pilih?


-------------------------------------------------------------------------------
Senang citer, contohnya.

Sebelum ni kalu nak beli baju dalam Zalora, korang buka terus website Zalora kan. Pastu pilih baju berkenan & bayar. Esok lusa abang posmen hantar depan pintu office.

Sekarang ni, kalu nak beli baju dalam Zalora, korang buka dulu website ShopBack, pilih ZALORA, akan keluar link terus ke website, shopping macam biasa pilih baju berkenan & bayar. Esok lusa abang posmen hantar depan pintu office. Kemudian tunggu ShopBack generate cashback atas pembelian korang tadi.

-------------------------------------------------------------------------------

Tak rumit pun cuma setiap kali korang nak beli barang online, buka dulu website ShopBack & shopping seperti biasa.

CashBack hingga 25.0% dari total pembelian korang


Bayangkan cashback duit anda boleh dapat balik, walaupun sikit. Kira okay dari terus bayar macam tu je.

Ada 9 selection portal online korang boleh claim balik duit


Beli makanan pun boleh dapat duit balik


Elektronik 


Fesyen & Baju


dan 62 online shop lain lagi.. pening


Barang Dapur


Kesihatan & kecantikan


 dan 63 online shop yang lain

Peralatan rumah


Peralatan Sukan & Aktiviti Luar


Travel & Percutian


Dah terasa sayang duit anda bayar sebelum ini, oh belum terlambat untuk register sekarang & dapatkan setiap sen korang spend beli barang online tu.


Ops, berita baik selepas register anda akan terima bonus cashback RM5 selepas membuat pembelian pertama melalui shopback.com. 

Selain tu, make sure korang look out voucher diskaun yang ada. Boleh jimat lagi tu.


Satu lagi, pembayaran duit cashback tu akan di transfer terus ke akaun bank anda. Senang bukan. 


Still lagi tak faham boleh tonton video bawah

 


Sedikit info pasal ShopBack mungkin menarik anda register cepat-cepat

- Lebih RM 4 juta telah di transfer kepada Malaysian shopper
- Berjaya memberi penjimatan lebih RM 9K kepada setiap ahli melalui voucher diskaun

Tips BBL, 

- Jangan ingat beli barang je boleh dapat cashback even beli topup pun boleh dapat cashback. Dari engkau topup guna maybank2u tak dapat apa2, baik beli topup melalui link shopback.

Contoh beli topup RM5, dapat  cashback 30 sen. Kalau RM10 dapat cashback 60sen. Kalau RM30 dapat RM1.80. Habis beli topup sekali setahun ke...tidak kan.. 

Kalu kaki shopping online,  untunglah lebih sikit beli hand bag, baju jubah kasut baru online, banyak ler cashback.

Alang-alang nak shopping online biar kena gaya...hehehe

BBL ~ jimat zaman GST 
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wahhh , sangat menarik . alamak habis lagi lah duit . hahha

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL