Movie Outing Bersama Domino's Pizza

8:15 AM


Assalamualaikum guys, 

Nak story sikit dengan korang pasal movie seram terbaru dari Korea yang tengah menghantui semua pawagan sekarang ni bertajuk 0.0MHz. Ha tria sikit pasal movie ni, lebih 100 juta kali orang baca kisah hantu ni dalam website seram Korea. Maknanya orang sana memang nak sangat cerita ni diadaptasi ke layar perak.


Sinopsis 0.0MHz
Kisah 5 orang pelajar universiti Kelab Hantu Seram yang mahu bereksperimen dengan gelombang radio di sebuah rumah usang. Lokasi ini menjadi saksi kejadian mengerikan bagi penduduk kampung tentang wujudnya hantu rambut. Setiap kali upcara menghalau mahkluk tersebut mesti berakhir dengan kematian pawang tergantung di siling rumah. Apakah nasib mereka berlima ketika mencuba nasib berhubung dengan 'penunggu rumah' tu.. kena tengok sendiri la..


Masa tunggu movie tu kami main game pop kuiz uji level finatik K-drama. Kemain masing-masing bersungguh angkat tangan mengalah kelas kuliah. Semua pakat nak jawab. Sebab BBL jawab betul so dapat la kad VIP Express 2019. Well ingat kita tak tahu pasal cerita korea ni. 


Sebelum start movie pukul 8.00 malam, kami isi perut dulu dengan pizza Ssamjeang Pij-ja yang kini kembali atas permintaan ramai. Mana dia fans K-food? Ha suka tak pizza sos Ssamjeang kini boleh korang nikmati sekali lagi. 

Tiga pilihan sos Ssamjeang iaitu Ssamjeang Chicken Pij-ja, Ssamjeang Beef Pij-ja & Ssamjeang Tuna Pij-ja sesuai untuk peminat setia Domino's Pizza. BBL makan pun menangis sebab tak tahan pedas. Awal-awal dah kibar bendera putih hehe


Tak cukup tu bak kata Domino's Pizza, #ItsAllAboutYou! turut membawa 2 menu tambahan istimewa Ayam-Haseyo & Saranghae-NY Stix untuk menghangatkan lagi kempen #SoSpicySoDrama kali ini. Fuh sayap ayam dia kemain pedas lit-lit bersalut sos Ssamjeang . pedas. Tahan lidah nak habiskan 3 ketul. 

Tak complete la kalu tak try sekali desert Saranghae-NY Stix - kepingan roti dibakar keemasan & kemudian dituang sos Honey Butter & sos salted caremel. Tempting habis bila teringat balik. 

 Saranghae-NY Stix

Ayam-Haseyo

Kalu rasa tak cukup lagi boleh order Fabolous Four bersama 4 pilihan -Chicken Wings, Crazy Chicken Crunch, Cheesy Mozzarella Stix & Cinnastix pastinya puas bila makan. Aum sedap..



Apa tunggu lagi, order sekarang secara online kat www.dominospizza.com.my atau walk in terus restoren Domino's Pizza berhampiran rumah korang tu. Jangan tunggu lama-lama sebab promosi ni hanya untuk masa terhad je tau. Nanti dah tak jual, jangan marah..

You Might Also Like

12 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Terus terasa lapar tengok entry post BL tengahari ni. Teringin nak makan ayam korea tu dan stix. Nampak menyelerakan. Jap lagi pantas nak pi cari.

    ReplyDelete
  2. Sedapnya nampak! Terus nampak lapar. Ada yang tak pedas tak? Saya ni kalau makan pedas akan sakit perut, hati dan segala organ. Haha tapi boleh la nak cuba. Nak kena singgah beli la untuk buat review sendiri. Terima kasih atas pemberitahuan

    ReplyDelete
  3. sedapnya pizza! dah lama jugak saya tak makan pizza, hampir setahun rasanya. haha , nampaknya nak kena pgi domino balik la ni. hehe macam menariknya movie tu, cerita2 seram mmg saya minat sangat :) terima kasih share :)

    ReplyDelete
  4. Kita tak suka movie hantu tak kisah lah melayu ke korea ke jepun ke sebab kita penakut. tapi kalau piza dominos memang I like. hehhe memang pizza favorite dan pilihan sekeluarga.

    ReplyDelete
  5. Suka juga melayan, tapi malamni tak nak tengoklah. Tgh pikir nak tgj trailer ke tak. Hahaha. Btw lama dah tak makan Domino. Kalo piza, memang suka sgt Domino. Tak suka sebab mahal je. Hiks. BBL belanja please?

    ReplyDelete
  6. Saranghae NY Stick tu menu yang terbaru kan Marou? Sebab akak memang peminat Dominos Pizza ni. Pizza nya dah lama cuma dah dipertingkatkan lagi rasa dia. Sama juga dengan ayam haseyo tu. Yang pasti semua sedap! Hmmm best tengok wayang tapi xsuka tengok wayang seram sebab balik nt pasti teringat-ingat 😅😅

    ReplyDelete
  7. Belum try lagi SaranghaeNY Stick Domino's ni sebab menu baru kan. Nampak sedap pulak. Nanti nak belilah. Try pulak menu baru Domino’s ni. Lepas makan enjoy plak tengok movie kan. Tapi kalau saya idok ler nak tengok movie seram. Sejenis penakut

    ReplyDelete
  8. Pedas gila sangat ke yang ni punya. Sekarang ni dah berumur (hahahha) rasa macam tak mampu nak makan pedas pedas.

    ReplyDelete
  9. Dominoes ni tak sah kalau tak makan setiap bulan sekali, senang dan sedap. Lagi-lagi bila Dominoes buat promo kaw kaw beli pizza, hampir semua flavour nak rasa. Tapi flavour baru diaorang ni memang sedap, lagi-lagi ayam tu, adik I suka sangat.

    ReplyDelete
  10. dominos memang salah satu pizza favourite ciktom...teringin nak cuba Ssamjeang Beef Pij-ja dengan ayam haseyo tu...

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak p dominos ni. Memang salah satu pizza yang menjadi kegemaran saya selain US Pizza n pizzahut. Nampak gayanya kena p cuba ni. Lagipun dominos ni dekat dengan tempat keja je

    ReplyDelete
  12. Bestnya dapat tengok movie lepastu makan pizza lagi. Memang fav airah pizza dominos ni. Ayam haseyo tu pun sedap gila

    ReplyDelete