CellCode Produk Penuh Manfaat Kepada Kesihatan & Kecantikan Badan

9:26 AM

Assalamualaikum...

Siapa je tak nak maintain sihat & cantik. Tak hairan la sekarang jadi trend rakyat Malaysia ambil supplement tambahan untuk kekal cergas, bertenaga & awet muda. Tambah lagi bila usia semakin meningkat naik tak kira lelaki atau perempuan. Nak cepat cantik jangan ambil sebarangan produk tak selamat sebab mungkin ada side effect nanti. 

Hari ini Align Creative Sdn Bhd melancarkan produk dengan dua manfaat kesihatan & kecantikan. Ha kira 2 in 1 lah! Minum CellCode terbukti memberi banyak kebaikan terutama bahagian dalaman serta luaran pengguna. Hasil penyelidikan & ujian saintifik 10 tahun oleh Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanin Malaysia (MARDI) yang menelan kos RM3 juta, maka akhirnya produk CellCode boleh dinikmati oleh setiap genap rakyat Malaysia. Malah CellCode mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dibawah kategori ubat tradisional.

Cakap soal kandungan utama setiap botol CellCode ialah Floretin-G, Vitexin, Ferulic Acid dan Vitamain C. Tak payah risau kerana CellCode mempunyai sijil Halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). So boleh la anda amal sebotol CellCode tanpa rasa was-was ye..
Sebab kenapa anda perlu memilih CellCode?
Pertama : Ubat tradisional antioksidan yang tinggi formulasi oleh MARDI
Kedua : Dirumus dengan 100% bahan semulajadi tanpa bahan pengawet atau bahan kimia
Ketiga : Mengandungi Asid Fenolik yang mudah diserap dalam tempoh 5 hingga 30 minit
Keeempat : Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor MAL19046129TC
Kelima : Berdaftar dengan Halal JAKIM MS2424:2012 1025-03/2015

Hasil kajian pihak MARDI mendapati limau kasturi mempunyai khasiat tersendiri seperti Floretin yang mengandungi aktiviti antioksidan jauh lebih tinggi berbanding epal & teh hijau. Nak tahu rasa CellCode macam mana? Ada rasa masam limau kasturi tau. Lebih sedap memandangkan masyrakat melayu memang terkenal dengan khasiat semulajadi buah limau kasturi dalam masakan. 


Pengambilan CellCode setiap hari boleh memberi pelbagai kebaikan terutama dari segi kesihatan dan kecantikan. Nak tahu apa CellCode boleh berikan?

7 Manfaat CellCode Untuk Kesihatan
- Menurunkan kadar kolestrol jahat Low-density lipoprotein (LDL)
- Peningkatan aliran darah arteri koronari
- Menyokong fungsi sihat & menguatkan otot jantung
- Meningkatkan kecergasan & tenaga
- Membantu mengurangkan keradangan
- Menurunkan aras kreatenin
- Membantu untuk meningkatkan sistem imuniti tubuh

5 Manfaat CellCode Dalam Kecantikan
- Melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya
- Meningkatkan ketegangan, keanjalan & kelembapan kulit
- Melambatkan proses penuaan dengan menentang radikal bebas
- Mengurangkan kedutan & garis-garis halus
- Cerahkan tompok hitam, pigmentasi & jeragat

Sesuai sangat incase anda nak elak tanda-tanda awal penuaan yang punca dari radiakal bebas. Tandanya seperti kulit kelihatan kering, pecah-pecah, bersisik, kasar & kedutan pada bahagian wajah. Eh..seram betul bunyi. Kini masalah tu boleh di atasi dengan pengambilan sebotol CellCode setiap hari! Kesannya boleh lihat seawal 2 minggu pertama pengambilan. Wah kena cuba ni..

Lebih manis, hari ini majlis pelancaran CellCode mendapat perhatian oleh YB Tan Sri Noh Bin Hj Omar, Pengerusi Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) di Sime Darby Convention Centre. Tahniah BBL ucapkan kepada Align Creative Sdn Bhd terutama Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) - saudara Mohd Faizul Khalid. Produk CellCode ni anda boleh beli online je di website www.cellcode.com.my pada harga promosi sekarang.

Harga CellCode
Satu kotak CellCode berharga RM119.90 TAPI PROMOSI SEKARANG CUMA RM115.10 sahaja. Dalam kotak ada 8 botol. BOLEH BELI SINI. Satu pelaburan berbaloi terutama anda. Cuma perlu minum sebotol Cellcode setiap hari sebelum sarapan/tidur je. Senang kan.. 
Detail produk CellCode boleh klik link bawah
Website : CellCode.com.my
Facebook : CellCode.my
Instagram : CellCode.my

You Might Also Like

11 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wah! Pas ni kulit mesti kebih licin kan? Produk buatan Malaysia ni pasti ramai nak cuba...

    ReplyDelete
  2. Suplimen kesihatan macam best je ni. Senang je nak consume pula tu. Nanti boleh cuba.

    ReplyDelete
  3. ada baca tentang produk ni. produk tempatan. moga dapat sambutan oleh masyarakat. nanti. nak cuba gak

    ReplyDelete
  4. Wow....this product look so good. I think I should try it too. Thank you for sharing your review.

    ReplyDelete
  5. wahhhh jumpa menteri dalam event! Sesuai untuk yang dah mula nampak tanda penuaan tu try produk ni.

    ReplyDelete
  6. Nak cantik mesti bermula dri dlm.. Ambil supkement memg bgus.. Kalau amalkan selalu dptla result yang best

    ReplyDelete
  7. Boleh lah zul add ons dalam routine, demi mencapai misi 2020 untuk dapat kulit cantik! teehee

    ReplyDelete
  8. Tahniah MARDI sebab dah hasilkan CellCode. 10 tahun satu tempoh yang lama. Nak minum pun tak rasa was-was.

    ReplyDelete
  9. Bagusnya cellcode nie.. Rasa confident nak gunakannya bila berdaftar dan diiktiraf nie.. Boleh AM cuba nie.. 😍 😍 😍

    ReplyDelete
  10. kakak memang memerlukan cellcode lah nampak nya ya.. hee~ almaklum lah, dah masuk awal 30-an ni banyak nak kena repair dan jaga..

    ReplyDelete
  11. Sis tau kalau benda kesihatan tersedia dalam botol kecil macamtu, mesti sangat bagus kualiti dan keberkesanannya... usia makin meningkat, macam elok plak Sis cuba Cellcode ni..

    ReplyDelete