Nak Kulit Bersih? Guna Je Birdnest Facial Radiance by PNA

9:02 AM


Assalamualaikum semua...

Goal BBL tahun 2020 ni nak maintain kulit bersih & awet muda. Yelah sejak umur semakin naik ni..kenalah jaga muka sebaik mungkin. Nak kulit muka sihat kenalah guna produk betul supaya dapat result seperti kita harapkan. Betul tak..sebab tu lah kena pakai Birdnest Facial Radiance by PNA - sebagai pencuci muka & make up remover. Eh 2 in 1 la ni..mudah & sesuai terutama bagi perempuan nak tanggal make up serta cuci muka lepas tu. Waktu tidur adalah masa terbaik untuk kulit muka bernafas.

Size Birdnest Facial Radiance by PNA (BNFR) dalam bentuk tiub memang mudah la letak dalam hand bag. So boleh bawak ke mana-mana seperti balik kampung, office, travel, jalan-jalan & off course senang nak pakai bila-bila masa. Since BNFR ada dual fungsi, tak payah dah bawak 2 3 produk lain semata untuk cuci muka atau tanggal make up.. Eh senang la hidup kalu macam ni..


Kebaikan Birdnest Facial Radiance by PNA
🔸 Membersihkan kulit muka dari dalam
🔸 Menanggal make up dengan mudah
🔸 Mencegah & mengatasi jerawat
🔸 Mencerah kulit wajah
🔸 Mengangkat sel kulit mati
🔸 Mengurangkan radang kulit
🔸 Meningkatkan daya penyembuhan kulit
🔸 Bertindak sebagai antiseptic
🔸 Mengatasi kulit berminyak
🔸 Mengurangkan risiko kulit sensetif

Cara Penggunaa BNFR

1. Basuh muka dengan air terlebih dulu 
2. Picit sikit BNFR atas tapak tangan & gosok sedikit sampai berbuih
3. Sapu pada muka & urut PERLAHAN . Kalu ada make up, jangan risau boleh terus remove make up dengan BNFR
4. Bilas dengan air & lap kering

Ha mudah je kan nak guna BNFR ni kan. No wonder ramai pengguna sangat teruja dengan buah tangan terbaru dari Puan Nadye Abdullah. Off rekod ye BBL bagitau lebih 450 ribu unit BNFR telah dijual walaupun baru je launch.



Harga Birdnest Facial Radiance by PNA
Jangan terkejut tau, satu tiub BNFR by PNA cuma RM20 je (Semenanjung)/ RM 25 Sarawak & Sabah

Tarikh keramat 8.8.2020 jadi saksi majlis gilang gemilang pelancaran produk BNFR ke dua oleh PNA Legacy Sdn Bhd iaitu Birdnest Facial Radiance. Lebih meriah dengan kehadiran Datin Alyah menyanyikan lagu produk BNE by PNA. Senang citer lagu ost perjalanan pengasas sebelum menjadi usahawan bersama suami tercinta, Mazrulhisyam Muhammad. Bukan senang nak capai tahap PNA ada sekarang, banyak pengorbanan beliau tempuhi untuk berjaya. Terinspirasi betul.. video boleh tengok SINI 


Bertema Glammorous Fairytale di Hotel Concorde Kuala Lumpur, seramai 220 orang tetamu dari seluruh Malaysia yang merupakan Queen of bird, Titan, Leader, Master Stokis, Stokis dan PNAsquad melaram bersama busana. Siap ada award The Best Dress of the Night okay. Seronok tengok dress cantik-cantik, ada pakai gaun tema Cinderalla, Repunzel, Maleficent & Princess. Lebih gamat pentas dengan celoteh pengacara Elly Mazlien aka Kak Lina Pompom & Syuk. Ada je lawak dorang berdua sampai tak kering gusi kami


Menurut pengasas BNFR, Puan Nadya Abdullah adalah produk penjagaan kulit selamat dan tidak merbahaya kepada kulit. Malah mendapat kelulusan makmal (labtest) serta kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Boleh calang-calang produk tau. PNA turut mengajak orang ramai terutama suri rumah bagi menjana pendapatan sendiri dengan cara menyertai #SquadPNA. Modal cuma RM75 je tau..


Hapening habis event semalam ada luck draw hadiah special seperti jam tangan Micheal Kors, Swarvski, Dior, Coach & banyak lagi buat tetamu bertuah. Tetiba rasa jealous kejap. Why not anda tengah mencari peluang jana pendapatan sampingan boleh consider mencuba menjual Birdnest Facial Radiance by PNA pada harga cukup berpatutan. Dah la penuh benefit khas buat wanita Malaysia khususnya.


Detail tentang Birdnest Facial Radiance by PNA boleh klik je link bawah nie


Facebook : Facebook.com/dyamazrulnadya.mazrulnadya
Instagram : Instagram.com/puannadyaabdullah_94
No Telefon : 010-970 6854

You Might Also Like

15 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Boleh try gak ni produk ni. Macam best jer. Rtu ada jugak kawan2 duk citer ttg produk bird nest ni.

    ReplyDelete
  2. ok suke gilerrrrrrrrrr sebab dia 2 in 1! sekarang pakai yang berasingan, rasa leceh la juga...kalo ada pencuci muka sekali dengan makeup remover, haaa bagusss!

    ReplyDelete
  3. Pergghh murah je harga serum tu! Nanti nak cuba lah. Sarang burung ni selalu akak makan dan minum aje. Nanti nak cuba skincare itu.

    ReplyDelete
  4. Wow.....the packaging of this product look so royal and glam. Btw, like your shirt.

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi dengar brand PNA ni. Tapi memang murah la harga sebotol RM20 je dengan khasiat banyak macam tu.

    ReplyDelete
  6. Haritu balik kamlung nampak produk ni, kakak i guna. Katanya bagus.. Birdnest kan memg elok utk skin kan.. Meriah event. Banyak juga prpduk dia

    ReplyDelete
  7. Meriahnye ada artis undangan. Memang havoc event ada pelawak. Biasa minum je birdnest. Tak penah pakai lg di muka. Confirm cantik skin

    ReplyDelete
  8. Pernah tahu pasal minuman berasaskan sarang burung. Skang ni skincare pun ada gk ye

    ReplyDelete
  9. Not bad harga eia.. mampu milik..moga terus sukses usahawan bumiputera

    ReplyDelete
  10. to me apa2 pun kena cek juga kandungan nya. thanks for sharing

    ReplyDelete
  11. Baru tau plak ada produk muka sarang burung, setahunya Suami Sis minum minumannya aje hehehehe

    ReplyDelete
  12. Dekat kawasan rumah ni ada kawan kawan jual produk ni. Tengok ramai juga yang guna. Macam nak try je la. Sebab muka kena la dijaga elok elok kan..

    ReplyDelete
  13. Produk ni memang hot be tul skarang, kebanyakan friendlist saya from Sabah dah jadi dropship agent. Saya pun dah cuba produk ni.

    ReplyDelete
  14. teringin nak rasa bird nest ni.. kata orang banyak khasiatnya.. mencantikkan kulit dari dalam dan bagi kecergasan pada badan.. rasa nya macam yea? sedap tak?

    ReplyDelete
  15. Blm pernah mkn birdnest lg org kata bagus utk kwsihatan

    ReplyDelete