Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Monday, July 30, 2012

Kos Untuk Menjadi Superhero IronMan



Setiap kali menonton filem fantastik superhero di panggung wayang
mesti kadang-kadang terlopong mulut dek terlalu kagum dengan sut superhero kan?
Hampir kesemua superhero menpunyai sut mereka tersendiri &
mengambil masa lama untuk direka kecuali The Hulk!
sebab The Hulk hanya guna seluar koyak-koyak - boleh beli kat bundle
Baru-baru ini Filem The Avengers menampilkan Iron Man
salah seorang hero didalam filem tersebut.
Bagaimana dengan kos untuk membuat sut superhero?
Ini mungkin jawapannya.




Sunday, July 29, 2012

Tonton Sukan Olimpik Live Di Youtube

Kini seluruh dunia tertumpu kepada Sukan Olimpik London 2012
mungkin ada sebahagian dari korang beli tv LED 40 inci atau smart tv Samsung,
langgan Astro Beyond untuk menyaksikan atlet negara berjuang 
di Kota London untuk mendapat pingat Emas buat negara.

Buat korang yang tak buat langkat di atas, jangan risau kerana
Youtube ada menyiarkan siaran langsung sukan olimpik terus ke komputer korang!
Siarang percuma ini dibawakan oleh Google melalui  Youtube.com/olympic
bermula 27 Julai sehingga 12 Ogos nanti.



Sepanjang tempoh temasya ini, korang boleh mengakses Saluran Khas Olimpik 2012
secara percuma merangkumi semua acara dipertandingkan.
Selain itu, jika terlepas untuk menyaksikan acara kegemaran korang boleh
menonton kembali di saluran tersebut.

Google turut menyediakan laman khas untuk korang mengetahui
perkembangan terkini pungutan pingat, kedudukan negara & acara akan 
dipertandingan sepanjang tempoh temasya berlangsung.

Jadi tak timbul lagi soal korang akan terlepas untuk menyaksikan 
setiap perlawanan untuk olimpik 2012.

Pesan BBL, pastikan kelajuan internet anda adalah di tahap maksimun
untuk memudahkan korang menyaksikan setiap perlawanan tanpa
sebarang sekatan. Kalu tidak, ini mungkin terjadi pada anda.


Bagi BBL menonton siaran olimpik di youtube
umpama sama menonton di tv. Mungkin bagi korang boleh cuba
menonton siaran langsung olimpik ini di tab selain komputer.

sumber : amanz.my


BBL ~ terima kasih Gooogle untuk siaran langsung percuma!
[0.0]




suka entri ini? apa kata share dengan kawan-kawan di..

Jom! Cuba Dulu, Percuma Sahaja Daftar

Prelaunchx adalah syarikat dibawah forex. Forex ialah syarikat matawang dunia
& Malaysia juga mempunyai forex & menjalankan aktiviti forex.
27/8/2012 nanti syarikat ini akan melancarkan Prelaunchx.
Sesiapa ingin menyertai Prelaunchx lepas tarikh tersebut akan
dikenakan bayaran sebanyak RM100.

Tapi buat masa sekarang Prelaunchx memberi peluang kepada
orang ramai untuk menyertainya secara PERCUMA! 
Mengikut sumber, selepas tarikh tersebut forex akan menghantar cek 
ke rumah berdasarkan berapa dapat sehingga 27/8/2012.


BAGAIMANA CARA MENYERTAI?

Mudah sahaja! Jadi cepat join sebelum anda perlu bayar pendaftaran USD100
Now its free! FREE REGISTER until 27 OGOS 2012 dan pastinya selepas tarikh itu TIDAK FREE lagi. Jadi, apa tunggu lagi. Klik link "Sign Up"dan dapatkan lebih bonus.

  • Klik 'Sign Up' dan isikan Username dan isikan email sendiri serta password anda..
  • Isikan sekali lagi password anda di kotak verify password. Pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password pertama tadi.
  • Selepas tu klik butang ‘Sign up’. Anda akan masuk kembali ke LOGIN page.
  • Taip Username dan Password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi.
  • Bila anda sudah Login, anda akan masuk ke halaman akaun anda sendiri. Anda akan lihat $100 dan itu adalah milik anda.
  • Lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK".
  • Klik Task itu dan masuk ke page Task List.
  • Anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi untuk " FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.
  • Klik petak ‘I have subscribed’ dan klik "clear task".
  • Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information" kemudian isikan email anda di kotak "Payee Email Address", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda yang akan ditujukan cek bayaran pendapatan anda nanti. Anda perlu isi nama dan alamat yg tepat dan betul kerana maklumat tu akan di tulis ke dalam check anda nanti untuk hantar bonus. Jika isi nama samaran atau alamat tidak betul, cekk itu akan bermasalah bila masuk ke akaun bank anda nanti atau cek itu tidak sampai ke rumah anda.
  • Selepas selesai semua itu anda klik "Update Information". Kemudia di page Task List tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "Clear Task.
  • Akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link".
  • Sekarang link tu sudah menjadi milik anda. Anda sudah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. Lebih ramai orang lihat dan klik link anda untuk daftar sepertimana anda buat tadi, lebih banyak bonus dan komisen bulanan yang anda dapat.
  • Itu sahaja mudah kan? Tunggu apa lagi bawalah kawan-kawan anda join program ini. Anda tidak akan rugi mencuba kerana ianya adalah PERCUMA dan anda dapat lagi USD100 bagi yang mendaftar sebelum 27/08/2012.

ini BBL punya. Baru lagi daftar, tak silap minggu lepas.
Alhamdulilah. Terima kasih kepada mereka yang mendaftar.

Tunggu apa lagi? cepat daftar sebelum terlambat

Lebih baik daftar & sebarkan. Alang-alang korang online.
Boleh jugak dapat sesuatu dari online untuk suka-suka kan?


BBL ~ harap-harap subjek Personal Planning dapat A+






suka  enteri ini? apa kata share dengan kawan-kawan di..

Friday, July 27, 2012

Gambar Sekitar Pembukaan Olimpik London 2012

Semalam 27 Julai 2012 bermulanya temasya sukan Olimpik London 2012
sehingga 12 Ogos 2012 ini. Acara pembukaan berlangsung meriah lebih kurang
jam 4 pagi waktu Malaysia tadi.
Bagi korang nak tengok apa yang terjadi sepanjang acara pembukaan
boleh menonton di TV2 bermula jam 9.00 malam ini.

Ini antara gambar-gambar sepanjang pembukaan Olimpik London 2012



























Research - Apa Pengguna Cari Semasa Online?


Setiap kali korang online, pernah terfikir 'kenapa saya online?' 'saya cari apa?'
Ini laporan tentang faktor yang membuat seseorang itu online.


sumber : www.flowtown.com


BBL ~ aku, Facebook, Youtube & Blog!










suka entri ini? apa kata share dengan kawan-kawan di...

Rumah Mudah Alih Pelik Tapi Awesome!

Austria Company Marchi telah menghasilkan RVs mewah
(lebih kurang macam rumah bergerak) ke tahap baru.
The eleMMent Palazzo, sebuah rumah bergerak berharga $ 3 juta
lebih kurang RM9 juta tak termasuk tax & insuran jalan = RM10++

Rumah mudah alih inspirasi dari :

1. Rear belakang kereta sukan
2. gang wat business jet
3. motor kapal layar flybridge

Di reka khas dengan 1 bilik tidur utama dengan bilik air sendiri,
bersaiz 430 kaki & boleh diperluaskan sehingga 774 kaki dengan mood camper
selain boleh bercahaya dalam gelap seperti kapal angkasa makhluk asing!

mungkin korang boleh beli untuk balik kampung nanti!














sumber : thechive.com

BBL ~ sekali pandang macam ikan flower horn pun ada
[>-<]











suka entri ini? apa kata share dengan kawan-kawan di..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...