Jum Buat Istana Pasir!!

10:12 PM

2 hari lepas BBL pergi PCB a.k.a Pantai Cahaya Bulan
kat Kelantan. dah lama sangat tak pergi pantai since 
duk kat machang ni. nanti balik Terengganu baru boleh
lepak2 kat tepi pantai koz umah BBL dekat dengan pantai..
fuh..best.. =,="

dah duk kat tepi pantai mesti main pasir buat istana
ala2 istana disneyland kan tapi tak jadi..
asyik runtuh je.. silap kontraktor ni....
hari ni BBL nak share satu festival istana pasir
yg  meletop gambang super duper best..

ini merupakan satu festival istana/patung pasir
di Melbourne Australia yg sedang di buka 
untuk pameran sampai april 2011.. fuh..lama tu
tema festival kali ini ialah ‘Fairytales & Fables’.
memang best..











BBL ~ letih nak buat istana pasir ni...
=.=




You Might Also Like

2 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. cool gile!bile tah nak wat camni -.-

    ReplyDelete
  2. littleGurl : jum kita buat sesama kat sunway nak?

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL