Wajah Saya Hari Ini

9:49 PM

apa mood korang hari ni?
gembira? murang? bosan? stress?
tak de mood? 
ni BBL nak share mimik muka
BBL setiap hari dalam seminggu..
yang penting sentiasa SHOMEL!
hehehe

HARI AHAD
sedih lor..tak suka pergi kelas..
kan kena buat assigment..
[ T,T ]



HARI ISNIN
buat muka biasa2 je sebab kelas
dari pagi sampai petang..



HARI SELASA
BBL paling love Tuesday sebab ada
satu kelas je. itu pun pukul 12tengahari.
so buat lah muka ceria ala2 astro ceria..
hahaha



HARI RABU
ha..hari rabu pun nod bad..
pergi kelas, balik rumah, lepak2 
lepak2 sampai malam..
mimik muka hari rabu BBL cam ni lah...
cute kan?



HARI KHAMIS
iuuk..hari khamis pun fav
BBL sebab ada malam jumaat..
huhu gatal erk..
& lagi satu hari khamis adalah 
last day kelas dalam minggu. 
kat pantai timur kan cuti jumaat & sabtu..


HARI JUMAAT & SABTU
....
......
paham2 lah yer..



cute lak.. 
ceria2 selalu...


BBL ~ nak makan KUIH SERI MUKA lah...



You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL