Tolong Undi Paling Sedap

2:23 AM

HANGAT! Style baru nak tunjuk sayang kat BF atau GF
HANGAT! T-shirt slang Malaysia percuma untuk warga Facebook
HANGAT! Sempena Tahun Melawat Malaysia 2014, korang teringin nak pergi mana



Tu satu Cadburry siapa yang nak, BBL nak kongsi sama-sama.
Well, makan coklat sebenarnya menyihatkan badan terutama otak.
Coklat jenama Cadburry memang fav dari zaman form 3 sampai loni.
Lagi seronok bila miss Fazura jadi duta Cadburry Milk Chocolate 
terasa makan coklat pemberian Fazura. 

Semua tahu adik beradik Cadburry ada 7 jenis & masing-masing tak tahu siapa paling sedap.
Jadi BBL nak mintak tolong undi coklat flavour apa paling sedap.
Kiranya kalu korang makan Cadburry flavor tersebut membuatkan perasaan
paling indah datang contohnya makan Cadbury flavor Mixed Nuts 
bagi semangat nak belajar atau makan Cadburry flavor pure Chocolate mengingatkan 
kenangan date dengan orang tersayang.

Jadi pilih mana satu menjadi fav. 



UNDI CADBURRY DAIRY MILK CHOCOLATE



UNDI CADBURRY DAIRY MILK BLACK FOREST



UNDI CADBURRY DAIRY MILK CASHEW NUT










Dah undi? Terima kasih kerana menyokong BBL mencari flavor paling sedap.
Terima kasih daun keladi ya.
Mari teman BBL habiskan Cadburry ni.


BBL ~ makan coklat teringan zaman diploma
<(^.^)/

HANGAT! T-Shirt slang Malaysia percuma untuk warga Facebook
HANGAT! Style baru nak tunjuk sayang kat BF atau GF
HANGAT! Sempena tahun melawat Malaysia 2014, korang teringin nak pergi mana


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

11 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. suka yang fazura pegan tu..ehhehe

    ReplyDelete
  2. suke hazelnut dengan almond...kalau black forest ke ape nan hadooo...xsuke tol

    ReplyDelete
  3. pha is x kisah coklat perisa apa, semua telan je..

    ReplyDelete
  4. Dah klik..memang sedap coklat ni..

    ReplyDelete
  5. ein lg suke black forest! yummssss

    ReplyDelete
  6. ok gambar yang last tu aku nak pengsan tgok.. tu paling sedap :P

    ReplyDelete
  7. time ada mood je sally makan...hehehe..Forever Black Forest :P

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL