Wangi Betul Perfume "Bayang by Khai Bahar"

10:40 PMBBL follow perkembangan Khai Bahar sejak tertonton video lagu "Cinta Bukan Milik Kita" bersama dengan rakannya, HarickAZ sampailah nama Khai melonjak naik bila duet lagu "Memori Berkasih" dengan artis Siti Nordiana. Kini siapa sangka dia dah ada single sendiri bertajuk "Bayang" yang mendapat tontonan lebih 18 juta (2017) kat laman YouTube.

Istimewa buat peminat, Khai Bahar tampil dengan buah tangan terbaru iaitu perfume "Bayang by Khai Bahar" yang mula dijual sejak awal bulan Mei lalu. Wangian keluaran syarikat RiSES Perfume ini menampilkan Khai sebagai dutanya. Jika korang nak tahu, ini adalah perfume limited edition RiSES khas buat Khai Bahar sahaja. 


Tampil dengan wangian untuk lelaki dah perempuan, pastinya perfume ini memikat aura anda seperti Khai Bahar. Gituh terbawa-bawa lagu "Bayang" time pergi kerja, hangout dan pastinya perfume ini tidak mengandungi alkohol serta boleh spray sebelum pergi solat. Kepada pengemar minyak wangi halal, anda boleh jadikan perfume "Bayang by Khai Bahar" sebahagian koleksi anda. 

Wangian "Bayang For Her"

Nie untuk lelaki

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif RiSES Perfume, Ahmad Shauqi Abd Wahab - wangian special keluaran khas ini menggunakan tumbuhan Patchouli yang menghasilkan bau unik serta tahan lama. Besar harapan pemilihan Khai Bahar boleh menjadi ikon simbol ke arah kehidupan ceria dan menjadi inspirasi kepada peminatnya. 


Selain itu, RiSES akan berada di Jakarta bersama-sama Khai bermula 15 Mei hingga 20 Mei 2017 sempena sesi jelajah promosi Khai Bahar dan sekali gus peluang akan dimanfaatkan untuk mempromosi wangain "Bayang" beserta jenama-jenama lain keluaran RiSES. 

Korang boleh dapatkan minyak wangi edisi terhad ini pada harga RM90 (30 ml EDP) manakala wangian RiSES lain berharga RM65 di pasaran hari ini. Mungkin boleh dijadikan hadiah kepada orang tersayang. Mesti peminat Khai Bahar teruju dapat hadiah perfume berbau Khai ni.


Sekarang ni era beli barang online je, boleh beli "Bayang by Khai Bahar" hari ini melalui 

Instagram - @rises_official
Facebook - RiSESPerfumes


You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

 1. Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.
  Saya HANDAYANI ingin berbagi kpd teman semua…tentang Angka Togel Yang Di Berikan Ki HAJAR DEWANTORO, Awalnya saya sedikit ragu tetapi saya sangat membutuhkan bantuan, dan saya coba hub ki HAJAR DEWANTORO
  Alhamdulillah saya bisa di bantu oleh beliau, pertama beliau memberikan angka 4D kpd saya, dan angka itu saya pasang,, awalnya saya tidak percaya ketika teman saya memberikan kabar, kalau angka yg aku pasang benar-benar keluar, dan saya menang 97 juta, berkat bantuan ki HAJAR DEWANTORO.,
  Saya ucapkan banyak terima kasih kepada ki HAJAR DEWANTORO yang telah meluangkan waktunya untuk saya, konsultasi dengan ki HAJAR DEWANTORO selama ini benar benar sangat luar biasa…. Selain hebat, ki HAJAR DEWANTORO juga punya keahlian banyak. seperti, minyak penarik uang Pesugihan,, Santet,, Penarikan dana ghaib,, Pelaris,, dan Pelet,,
  Info: Buat Teman yang Pengen Merubah Nasib Silahkan..
  Hub: Ki HAJAR DEWANTORO Di:082-188-463-467.
  ATAU KLIK DISINI

  ReplyDelete