FREE Resume/CV Powerpoint Template

12:50 AM


Ni mesti tengah google template resume/cv hispter untuk pergi interview atau apply intership kan. Faham sangat rakyat Malaysia suka benda free. Nah template resume dalam bentuk powerpoint. Tunggu korang download dan edit mengikut qualification je. Nak edit ikut citarasa sendiri pun boleh.

Terima kasih kepada @byZulfadhlizin yang berkongsi template ni. 


DESIGN 1
Link download :
Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 2
Ni link download :
Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 3
Ni link download :
Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 4
Ni link download : Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 5
Ni link download : Font yang dipakai : Century Gothic


DESIGN 6
Ni link download : Font yang dipakai : Century Gothic

Dah download apa tunggu lagi sila edit balik ya. Opss jangan lupa share post ini kat Facebook atau Twitter. Jangan makan sorang sudah. Selamat berjaya pergi interview.

You Might Also Like

5 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. thanks bro..memang mencari sangat sekarang ni....selamat hari raya !

    ReplyDelete
  2. smart sangat2.. sekarang ramai yang buat resume macam ni :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/06/pencarian-sponsor-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  3. It provides the sense to behave well in the society to get respect and importance among the people, through this we can communicate with people, raise our relationships with others and visit this http://www.resume2018.org/best-font-for-resume-2018/ site here you can get a adorable personality.

    ReplyDelete
  4. Thank you so much for this design. You have add six design as 6 photo. Thank you very much for sharing this article with us. I like the most that you have add download link with them. Here http://www.resumetemplates2018.com/resume-summary-statement-examples-2018/ visit here.

    ReplyDelete
  5. Appreciate it a whole lot due to this pattern. You could have create 6-8 pattern seeing that 6 photography. Appreciate it completely intended for giving this post with us. I'm keen on by far the most that you've got create get web page link with him or her.You can visit the site.

    ReplyDelete