Typical Malaysia Property Promo

4:14 AM

BBL suka tengok video promo property sebab feeling illustration rumah sangat best dan banyak angle view. Sekejap dari atas, tetiba view dari dapur nak show off betapa glam rumah contoh. Itu belum masuk lagi surrounding perumahan dengan kemudahan LRT, sekolah, highway asses dan macam-macam lagi. Tambah meriah bila sampai musim perayaan. Semua developer pakat keluar iklan raya masing-masing. Macam video bawah ni mungkin korang perasan selalu ada dalam property promo. 


Antara part dalam video atas mana satu anda selalu tengok atau perasan. Itulah bersempena Syawal bakal tiba, Sky World Developer ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakyat Malaysia dan have a long weekend everyone!



You Might Also Like

1 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wahhh! ada BBL la dalam ni kan!

    SELAMAT HARI RAYA EIDIL FITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    Kalau ada tersalah kata, terguris hati, terlepas bicara,tersalah komen, terburuk sangka..harap ampun maaf...

    Semoga ikatan ukhuwah kerana Allah akan terjaga dan sentiasa dalam rahmatNya..

    Terima kasih sbb menjadi sahabat di alam maya ni..dan semoga kita semua sentiasa dlm redha Allah..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL