Harga iPhone XS, XS Max & XR Di Malaysia

2:06 AM

Penantian rakyat Malaysia untuk memiliki peranti terbaru Apple iaitu iPhone XS, XS Max dan XR bakal berakhir kerana kesemua varisi iPhone X baharu boleh pra-tempah bermula 19 Okt (Jumaat) ini dan boleh dibeli pada 26 Oktober (Jumaat). Yes dah ready nak pecah tabung?


BBL senaraikan harga bagi semua model untuk rujukan korang. Well seperti jangkaan harga iPhone kini bermula RM3.5k ke atas hingga mencecah RM7k bagi kapasiti memori setengah TB. 

Harga iPhone XS


Model / Kapasiti


64GB

128GB

512GB

iPhone XS 

RM 4,999

RM 5,699

RM 6,649

 Pilihan warna : Silver, Space Grey, Gold

Harga iPhone XS Max
  

Model / Kapasiti


64GB

256GB

512GB

iPhone XS Max

RM 5,399

RM 6,099

RM 7,049

 Pilihan warna : Silver, Space Grey, Gold

Harga iPhone XR


Model / Kapasiti


64GB

128GB

256GB

iPhone XR

RM 3,599

RM 3,849

RM 4,299

Pilihan warna : White, Black, Blue, Yellow, Coral, PRODUCT Red

Jika korang confius size skrin model ni boleh tengok perbezaan. So boleh decide nak beli iPhone mana satu? Untuk XS & XS Max semua warna sama je cuma model XR banyak pilihan warna. Ala warna pelangi gitu. 


Tidak ketinggalan anda boleh dapatkan siri terbaru Apple Watch 4 pada harga RM 1,749. Pra tempah pada 19 Oct dan mula dijual pada 26 Oct nanti.


Dah ready nak jual hati untuk beli iPhone terbaharu ini? Bagi BBL those yang guna iPhone 6 ke bawah mungkin ini peranti cukup sesuai untuk korang upgrade. Saya yang pakai 7Plus rasanya kena tunggu iPhone 12 berbaloi beli telefon baru. Hahaha

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici