Yeah! Tiket YoodoxTheBee: Punkrock Picnic Dah Start Jual

8:52 AM


Hye guys..ada berita baik nak share ni

Let's rock on the floor!

Hari ni Yodoo, telco pertama di Malaysia yang boleh customize pelan data internet, call & sms membawakan konsert Punkrock Picnic pada bulan depan kat The Bee, Publika Shopping Gallery. Bersedia big fans Bunkface dan One Buck Short, dua band popular ni akan gegarkan pentas khas buat anda semua.

Jangan lupa bookmark kalender pada 29 November 2019 untuk datang beramai-ramai ke Yoodo x The Bee Presents: Punkrock Picnic. Fuh BBL pulak rasa excited tak sabar tunggu. Off course rasa throwback balik memory memandangkan saya sendiri membesar dengan lagu genre Punk Rock ni. 


Malam tu nanti band 3 orang jejaka dari Klang - Sam, Pa'an & Youk, Bunkface akan hangatkan pentas dengan lagu hit dorang seperti 'Situasi', 'Malam Ini Kita Punya', 'Silly Lily' & lagu baru 'Suara' special untuk semua peminat yang datang. 

Oh ya, mesti comeback One Buck Short paling di tunggu dengan lagu hit 'Fast Times' dan ' Kelibat Korupsi', tak cukup tu je. Ada lagi 2 3 lagu baru buah tangan band yang sentiasa ever green ni. Malah 6 lokal band lain turut bakal beraksi sepanjang malam tu. 


Harga Tiket YoodoxTheBee: Punkrock Picnic 
Semua tiket boleh beli secara online www.galactix.asia/punkrock-picnic. Jangan lepaskan peluang grab tiket Early Bird pada harga RM38 - cukup murah. Tiket Advance sales RM58 satu. Mana kala RM78 pada event tu nanti. Better cepat sebelum sold out.

Yoodo user akan enjoy diskaun 10% setiap tiket. Jangan miss out follow social media Yoodo sebab ada giveaway tiket masuk percuma ke konsert tu nanti.


Incase korang nak tahu, Yoodo baru je selesai event mencari juara bakat anak tempatan -TAPAUfest pada 26 Oktober lepas. Malah Yoodo sendiri Official Digital Telco bagi festival komuniti indie yang menampilkan beberapa local indie seperti BTSWT, Midnight Fusic, Iqbal M, Airlifz, Milo Dinasaur dan beberapa lagi band lain.

ni band special - unknow band

Detail boleh check out website Yoodo - www.yoodo.com.my atau The Bee - www.thebee.com.my. Kita jumpa malam YoodoxTheBee: Punkrock Picnic  nanti okay. 

You Might Also Like

15 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Must be great news for all the fans out there! Good sharing with much details.

    ReplyDelete
  2. ini indie Band ka? haha. Semoga ia memberi satu impak maksima di dalam indutri muzik di malaysia amnya.

    ReplyDelete
  3. tak pernah pegi event macam ni hehe

    ReplyDelete
  4. Siapa yang nak berhibur bole la join . The Bee ni dekat dgn umah je... tentu ramai dtg ni.

    ReplyDelete
  5. Wow.. mesti peminat diaorang suka ni. Banyak group band. Liez pun suka gak band ni.. kena cepat grab the early bird ticket ni

    ReplyDelete
  6. Wah ade konsert la.. Ni kalau share dkeat mman-mana mesti ada yang nak pergo.. Band mcm ni ramai orang suka pergi.. Yoodoo belum pernh lagi guna.. Tapi eprnh baca plan sangt bgus

    ReplyDelete
  7. Bestnye ada konsert. Fans2 diorang mesti tak sabar tunggu konsertnya

    ReplyDelete
  8. Peminat indie band sure dah tau awal awal ni. Sure gempak happenning konsert ni

    ReplyDelete
  9. Wah ada konsert gitu. Confirm happening. Akak tak pernah join lagi mana mana konsert. Baguslah Yoodoo ni kan macam macam yang ditawarkan kepada penggunanya

    ReplyDelete
  10. Perhg...menarik ni. Kepada peminat Bunkface mesti kena pergi event ni.harga tiket pun Tak Mahal..

    Enjoy kpd yg akan pergi kesana...

    ReplyDelete
  11. Nice the tickets are really affordable for those who love to wind down and catch a concert this is da best!

    ReplyDelete
  12. Untuk mereka yang minat okei untuk ke sini. Boleh lah berhibur dengan kawan kawan.

    ReplyDelete
  13. Untuk peminat2 Bunkface seronoklah dapat peluang camni.. masa untuk spend time dengan kawan2.

    ReplyDelete
  14. I am sure a lot of those who attended this will have a great time. :D

    ReplyDelete