FG Walet Bird's Nest Meluaskan Empayar Di Johor Bharu

12:15 AM


Assalamualaikum,

Kebaikan sarang burung kepada kulit muka & kesihatan badan memang sudah terkenal sejak berzaman. Malah sekarang lebih ramai pengguna terutama golongan wanita begitu konsisten ingin menjaga keremajaan kulit muka. Tak hairan la minuman kesihatan FG Walet Bird Nest sentiasa disebut-sebut. 

Datin Hajah Fouziah Gous selaku pemilik FG Walet sangat gembira dengan sambutan minuman kesihatan dalam kalangan rakyat Malaysia. Terbaru FG Walet telah membuka kedai fizikal pertama di Taman Molek, Johor Bharu. Walaupun baru 5 tahun dalam pasaran, banyak anugerah diterima oleh team FG Walet sekali gus menaikkan semangat Fouziah Gous untuk terus mengeluarkan produk berkualiti tinggi. BBL antara tetamu yang memeriah majlis Grand Opening FG Walet JB. 


Kini FG Walet mempunyai 17 orang partner & hampir 300 orang ejen seluruh negara. Turut dieksport ke Vietnam, Indonesia, Singapura serta tidak lama lagi bakal ke negara Timur Tengah. Ha bukan biasa-biasa produk FG Walet ni ye. Sebelum acara memotong reben, majlis bacaan yasin & solat hajat oleh adik-adik takfiz bagi mendoakan perniagaan FG Walet Johor terus kekal maju untuk tahun-tahun mendatang. Amin


Malah special sempena hari pertama pembukaan, ada promosi crazy year end sale produk FG Walet pada harga cukup luar biasa. Khas bagi menghargai sokongan orang Johor terutamanya. Untuk rekod jualan FG Walet di Johor paling tinggi sekali tau dengan lebih 400 ribu botol. SPatut la cantik-cantik je kulit muka orang sini. Minum FG Walet rupanya

Ada empat seleksi minuman kolagen + sarang burung ni. Semua sedap, penuh khasiat & sangat refreshing - perisa Wolf Bery, Aloe Vera, Longan with Honey & terbaru Luo Han Cuo tanpa gula tambahan

Bagi mereka yang mahu pati sebenar sarang burung boleh cuba FG Walet Bird's Nest Set Premium ni yang berkesan mengekal awet muda wajah. Tak kisah kaum hawa atau adam pun boleh amal setiap hari. Kesannya boleh nampak selepas pengambilan secara konsisten & berterusan. 


Kat mana boleh beli minuman sarang burung FG Walet ni? Anda boleh beli kat KK Mart, Aeon Hypermarket, ST Rosyam Mart, Kedai Mesra Petronas & secara online dalam portal GoShop. 

Satu inovasi terbaru keluaran syarikat Fouziah Gous ialah healthy machine. Biasa kita tengok wendine machine jual air gas & jajan je kan. Lain cerita mesin layan diri FG Walet yang menawarkan minuman kesihatan kolagen berasaskan sarang burung. Tak ada lagi alasan susah nak cari FG Walet sebab boleh beli 24 jam sehari tau. Malah mesin ini support semua jenis ewallet seperti GrabPay, Boost, TouchnGo ewallet, AliPay & banyak lagi. So tak payah risau kalu tak bawah cash kan. Anda boleh jumpa healthy machine ni di Astro, Amcorp Mall, PLUS highway, Kementerian Kewangan Malaysia & beberapa tempat lagi.


Siapa nak buat side income dengan wending machine ni boleh contact IG @fgwalet_healthy_machine pada harga RM35k seunit. Percuma 300 botol FG Walet untuk anda letak mesin ni di mana-mana lokasi seperti hospital, pejabat, pusat beli belah & sebagainya.

Walaupun ni first time saya cuba minuman berasaskan sarang burung, serius rasa sedap bila minum sejuk. Patut la selebriti Fouziah Gous nampak muda je dari dulu. Ni rahsia dia rupanya. Kita pun nak maintain handsome selalu la.. 


Nak tahu lebih detail tentang produk FG Walet, follow je Facebook & Instagram. 

FG Walet HQ Johor
No 8, Jalan Molek 1/5B, Taman Molek, Johor
Waktu operasi : Isnin - Jumaat (9 pagi - 5 petang)
Instagram : Instagram.com/fgwalet
No telefon : 010-3684845 / 03-5886023
Website : www.zhafou.my

You Might Also Like

14 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Nampak macam menarik juga buat business wending machines nie...

    Sebotol jual berapa ek? Dan margin keuntungan pula berapa %

    ReplyDelete
  2. I suka jugak minum bird nest drink ni. Sangat berkhasiat. Bukan untuk cantik je tau. Banyak lagi khasiat lain. Nak cuba yang ni juga la. Boleh la gi cari nanti.

    ReplyDelete
  3. Oh kat jb pun dah ada? Makin cantik la org2 jb taklama lagi... Ingatkan nak cantik sorang2, hahaha😝

    ReplyDelete
  4. Tak pernah mencuba produk berasaskan bird nest. Boleh cuba FG Walet. Menarik ada pelbagai flavour. Selamat maju jaya untuk FG Walet.

    ReplyDelete
  5. Produl minuman Bird Nest memang bagus malah menjadi minuman kegemaran kaum wanita khususnya dulu di kalangan orang Tionghua... kini semua kaum dah suka minum minuman sarang burung begini.

    ReplyDelete
  6. wow. thaniah ! siap boleh buka kedai lagi. satu perkembangan perniagaan yang baik. semoga suatu hari nanti mek pun dapat cuba jugaklah air bird nest ni.

    ReplyDelete
  7. Wah. Makin jauh FG Walet nie bergerak dan meluaskan empayarnya kan. Tak lama lagi ke Timur Tengah pula. Tahniah FG Walet.

    ReplyDelete
  8. Dah lama tau pasal FG Walet ni. Bagusnya dah ada wending machine ni. Mudah nak beli

    ReplyDelete
  9. wah.
    tahniah la pada fouziah gous. jadi bisneswoman sekarang.
    gini la artis yg kita nak. berkualiti.
    menaikkan nama anak melayu dan muslim. produk. berkualiti.
    aida lom pernah terjumpa produk ni di mana2.
    maybe aida kurang berjalan la kot kan.
    teringin gak nak rasa bird's nest ni. nampak refreshing jer :)

    ReplyDelete
  10. Bird nest memnag bagus diamalkan untuk kesihatan dan kecantikan. Akak pun amalkan bird nest. Sedap. Tapi FG bird nest belum try lagi. Nanti nak try beli plak prosuk FG bird nest.

    ReplyDelete
  11. Belum pernah try bird nest ni. Ramai kata bagus untuk kecantikan. Boleh laaa cuba pasni nampak banyak tempat dah ada jual. Tahniah FG! Moga terus sukses

    ReplyDelete
  12. Nicenya ada vending machine. Selalu jugak baca good review pasal FG ni. Lepas ni lagi senang la orang nk dptkan FG ni.

    ReplyDelete
  13. Tahniah fauziah gous diatas pembukaan cawangan di johor ni. Cantik weh packaging dia

    ReplyDelete
  14. Akak suka FGwalet ni. selalu beli kat petronas. untuk marou dapat pi event mereka. suka la cara team fgwalet ni. Mereka rileks je berniaga. Kualiti tip top.

    ReplyDelete