Jimat Duit Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang

1:40 AM


Assalamualaikum & hai korang..

Baru-baru ni BBL teman kawan hantar services kereta kat Inter Moves Workshop, Bandar Bukit Raja. Ala sebelah Seksyen 7 Shah Alam je pun. Tak jauh dari Bandar Klang & Shah Alam. Waktu kami sampai pukul 11 pagi, kedai baru je buka. Tuah kot tak ada kereta lain tengah repair, so kereta member tu first customer  la.

Sempat la sembang dengan owner kedai sambil dia duk check kereta. Kedai ni dah beroperasi 20 tahun sejak tahun 1999 tau. Mesti banyak pengalaman baiki kereta. 


30 minit lepas tu, boss kata siap. Eh laju betul tukar minyak kereta. Cayalah. Malah staff workshop ni boleh buat minor services, periksa brek kereta hinggalah repair enjin bagai. Harga dari serendah RM 90 je tau. Bergantung jenis kerosakan kereta atau services apa anda mahukan. Semua boleh deal.


antara services workshop ni boleh buat

PROMOSI tukar minyak hitam + filter RM 90 SAHAJA

Promosi DISKAUN RM 20 bermula 9 - 14 Disember 2019. Just tunjuk gambar bawah ni, dah boleh dapat RM20 off tak kisah la tukar minyak hitam ke, inspection, repair enjin kereta & sebagainya. Ha BBL cadang call dulu kedai buat appointment sebab risau full nanti datang walk in lama pulak tunggu kereta nak siap. 

tunjuk voucher ni je

Memang BBL suggest la anda datang sini bila nak services kereta. Jangan lupa share dengan kawan-kawan kedai ni. Terutama yang stay area Klang, Shah Alam, Subang, Setia Alam & orang Bukit Raja tu harus la services kat sini.

muka gembira dah siap services kereta, boleh la drive jalan-jalan ye

Inter Moves Workshop
(sebelah Muhibbah Engineering)
No. 1F, Jalan Sg Rasau 29,
Sg. Rasau, Klang
Num tel : 012-2337033
Waktu operasi :
Isnin - Sabtu (9.00 pagi -  6.00 petang)
Ahad (9.00 pagi - 1.00 petang)




You Might Also Like

18 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Bestnya.. Servis tip top dgn harga yg menarik.. Leh la AM sebarkan pada penduduk area Shah Alam n Klang utk dtg servis kat sini..

    ReplyDelete
  2. serious lah murah nak matey cost service dia.. biar betik. dah boleh plan utk service kat sini ni

    ReplyDelete
  3. Yes, we need to ensure our car condition always in a good condition.

    ReplyDelete
  4. Kalau dekat, memang Rawlins akan bawa Ms Exotica ke sana. Sebab disamping jimat harga, yang penting adalah hasil kerja yang memuaskan dan selamat.

    ReplyDelete
  5. servis bagus, harga murah! memang terbaik ni!

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan juga jauh tu kat Klang ada tak mereka buat service datang kat KL hehehehe senang sikit mana tahu kereta tak hidup ker atau ada apa-apa yang tak diingini berlaku hehehehehe...

    ReplyDelete
  7. Memang murah banget, tapi tu lah..jauh sangat sis nak ke sana untuk servis kereta. Buat masa skrg kereta hanya servis kat tempat beli kereta ni je, dekat dengan rumah

    ReplyDelete
  8. Bercerita pasal keta dah 2 bulan keta kita meragam. Last month org langgar masa kat parking, 2 hari lepas kipas radiotor rosak. Memang nak cari bengkel yg ok dan berpatutan utk servis. Maklumlah area Bangsar n TTDI pitam weiii hantr keta! TQ kongsi tmpat ni.

    ReplyDelete
  9. Wowww dah 20tahun ye kedai servis ni. Seronoknya servis kereta sini siap dapat voucher lagi

    ReplyDelete
  10. Bestnya servis macam ni. Kalau stay Klang, memang Ruby pergi sini servis je. Senang. Hehehe. Harga pun berpatutan siap ada diskaun.

    ReplyDelete
  11. Best bila ada servis mcm ni. MURAH DAN BERBALoi. Paling best kita boleh trust servis dia heheh

    ReplyDelete
  12. Dapat diskaun lagi..pemurah owner. Pelanggan suka macam ni. Pengalam owner pun banyak..untunglah orang yang berdekatan.

    ReplyDelete
  13. Penduduk Shah Alam boleh la try datang sini untuk servis kereta, kan. Support bisnes tempatan kita. Yang penting kualiti servis terbukti bagus.

    ReplyDelete
  14. wah.. kalau dekat TB dah pi dah.. memang tengah mencari bengkel kereta yang bagus untuk servis kereta..

    ReplyDelete
  15. Hey the services that this workshop provided is not bad. Harga pun affordable. Thank you for sharing this information.

    ReplyDelete
  16. Jauhlah pulak.. Kalau dekat dh bawak dh kereta ke bengkel ni. Eh, tapi takde kereta lagi. Nak kena beli kereta dululah baru boleh servis kt sini hehe.

    ReplyDelete
  17. ala jauhla dari saya. bthanks share info ni. bolehlah sebarkan kepada mereka yang memerlukan

    ReplyDelete
  18. bagus service macam ni. selain daripada memberi perkhidmatan service kereta, siap advice lagi apa yang perlu dan tak perlu pada kereta. semoga uncle terus maju jaya.

    ReplyDelete