Patutlah Rozita Che Wan Makin Cantik, Guna Produk Mylea Rupanya

12:05 AM

 Assalamulaikum semua..

Dah lama tak dengar kisah selebriti & pelakon Rozita Che Wan sejak kita sibuk PKPB ni. Tup tup tak sangka sekarang Rozita Che Wan nak kongsi satu rahsia dia kekal cantik jelita bak anak dara. Rupanya sejak beberapa bulan lepas dia guna produk Mylea.

Berita panas, kini Rozita Che Wan jadi duta syarikat Amylea Group Sdn Bhd. Mesti makin ramai wanita luar sana pakai produk Mylea sebab nak maintain cantik, berseri & berjaya atasi masalah kulit muka guna Mylea.

Awalnya Rozita Che Wan menyuruh ibu mencuba produk ini, lepas melihat ia sangat bekerja mengurangkan jeragat muka seawal 15 hari pertama penggunaan terus Cik Ta berasa yakin untuk menerima tawaran Amylea Group. Bukan mudah nak jadi sorang duta, tanggungjawab besar demi memastikan pengguna yakin dengan produk saya bawa - kata Rozita Che Wan. 

Tahniah kepada Syarikat Amylea Group Sdn Bhd kerana berjaya menambat hati Rozita Che Wan selaku duta rasmi bagi produk Mylea. Tarikh keramat 8 Januari 2021 bertempat Royale Chulan Kuala Lumpur menjadi saksi majlis menandatangi kontrak selama setahun bersama Amylea. Dengan populariti Rozita Che Wan, tak hairan lah Mylea semakin menjadi perhatian serta popular di Malaysia. Tambah lagi produk Mylea memang berkesan mengatasi masalah kulit jeragat, kusam dan jerawat. 

Terkenal Sejak Tahun 2012

Menurut Puan Amylia, pengasas Mylea berkata beliau sendiri tak menyangka boleh pergi sejauh ni bersama produk jenama sendiri. Tahun 2019 sahaja jumlah jualan produk Mylea mencecah RM21 juta tau. Lebih manis hampir RM400,000 ribu jumlah zakat telah dibayar. Siapa tahu duit tersebut membantu mereka yang memerlukan bantuan kewangan terutama kalangan asnaf, fakir miskin, ibu tungal dan lain-lain. 

Semua ni tak semudah seperti kita sangka, berkat hasil sokongan oleh jemaah Mylea & Mylea fighter sebagai agen yang gigih memasarkan produk ni. Walaupun tempoh PKP / PKPB, ramai agen Mylea berjaya dapat sales cecah RM10,000 sebulan. Imprise BBL bila dapat tahu Puan Amylia sangat membantu ahli jemaah Mylea untuk menjana pendapatan menerusi jualan online di laman sosial Facebook, Instagram & TikTok. Hampir setiap minggu ada kelas online cara menaikkan sales, mencari pelanggan & meluaskan rangkain pelangan terutama mereka yang mempunyai masalah kulit muka. 

Puan Amylia Farhana - pengasas Mylea

Produk Serum Anti Jeragat "Hot Selling"

Mylea Frekless Bar & Frekles Serum - produk paling laku keras memandangkan sangat berkesan terutama wanita / lelaki yang mempunyai masalah jeragat sekitar muka. 

Kelebihan Mylea Freckle Serum + Freckle Bar

✅ Cepat meresap dan menegangkan kulit
✅ Menghilangkan garis halus pada wajah
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Memberi kelembapan pd muka
✅ Mencerahkan kulit muka

Harga combo Mylea Freckle Srum + Freckle Bar dijual pada harga RM170.00. Boleh beli online kat link ni


Puan Amylia Farhana juga bagitahu produk Mylea telah berjaya menembusi pasaran antarabangsa seperti Singapura, Brunei, Indonesia & Arab Saudi. Cayalah produk tempatan kita boleh pergi sejauh ni. Yelah produk bagus memang besar peluang kembangkan perniagaan ke peringkat luar Malaysia. 

Bila ramai pengguna puas hati dengan rangkain Mylea, no wonder la janama Mylea banyak menang awards seperti Asia Pacific Super Health Brand sejak tahun 2018 hingga sekarang. Terbaru syarikat Amylea Group berjaya rangkul SME100 Awards 2020. Malah produk Mylea telah berjaya mendapatkan kelulusan SIRIM selepas melepasi standard piawaian ditetapkan oleh badan ini. Boleh la guna Mylea tanpa was-was kan

Harap lepas ni produk Mylea makin gah dengan penampilan Rozita Che Wan sebagai duta rasmi syarikat. Kalu nampak iklan billboard gambar Rozita Che Wan pegang produk Mylea, anda dah tahu jenama apa.

Nak beli Mylea boleh je terus follow Facebook & Instagram Amylea Group

Amylea Group Sdn Bhd

Website : www.mylea.my

No Telefon : 09-6222450

Instagram : @mylea_HQ

Facebook : Mylea HQ II

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici