CNBLUE Jadi BBF ke 250

6:37 AM

HANGAT! ~  Terasa kacak test-drive Ford Fiesta 2013
HANGAT! ~  Cadburry dah tukar kulit baru
HANGAT! Mohon pergi KLCC hujung minggu ni


Nampaknya list BBF Terhebat BBL makin bertambah ahli keluarganya.
Kali ini CNBLUE, kpop dari Korea menjadi BBF ke 250.
Bukan CNBLUE sebenar tapi aura dari sallysamsaiman.blogspot.com
telah membuatkan BBL rasa tertekan & perlu beli topeng untuk menjadi
setampan Jung Yong Hwa dari group CNBLUE.

Mungkin korang dah kenal  blog sally terlebih dahulu dari BBL tapi
untuk meraikan BBF ke suku ribu ni, apa kata BBL terjah review blog Sally.


Dengan tagline "i'm not obsessing, i just loved them and their music"
blog Sally sangat ceria dengan entry berkait CNBLUE selain turut
diselit dengan post kembaranya ke Bandung, Indonesia & 
paling jeles mestilah planing Sally untuk ke Korea Selatan tahun depan.
Tak lupa entri Kesilapan wanita ketika ke pejabat & edisi memasak Red Velvel Cake
yang boleh menaikan kesabaran untuk berdiet. 


 oh Sally di Kawah Putih, Bandung Indonesia

Walaupung sedang menuntut ilmu di semester 3 untuk segulung ijazah tidak menjadi
halangan bagi Sallay kekal aktif berblogging sejak Mac 2011.
Tak lupa nak bagi tau Sally sangat aktif dalam Giveway dari blogger.
Cayalah Sally memang sporting suport blogger buat contest.

Bagi peminat CNBLUE seperti Sally, jangan malu-malu kucing doreamon
untuk komen atau follow sallysamsaiman.blogspot.com 
Yang pasti peminat CNBLUE tidak akan terlepas entri terkini berkait CNBLUE.
Wa-lah.. lupa nak bagitahu CNBLUE pernah datang ke Malaysia.
For sure Sally dah pergi jumpa Jung Yong Hwa depan mata.



Terima kasih Sally.

BBL ~ korang adalah BLOGGER sanjungan BBL
^\[-.-]/^



HANGAT! ~  Mohon pergi KLCC hujung minggu ni
HANGAT! ~  Terasa kacak test-drive Ford Fiesta 2013
HANGAT! Cadburry dah tukar kulit baru

Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. alo alo...kembang semangkuk ler sally gini...actually sally ingat dh lama follow sbb selalu dtg sini...rupanya belom follow...sorry terlambat follow sini...hehehe...nway, thanks for reviewing...

    keep up the good work! :)

    ReplyDelete
  2. Salam kenal marou....Wah ada kelab rupanya..peminat k-pop gitu....

    ReplyDelete
  3. akak memang selalu datang blog sally ni.. dia seorang yang peramah.. tahniah sally.. :D

    ReplyDelete
  4. Wah.. tahniah Sally, syabas BBL :)

    ReplyDelete
  5. wah... boleh la ziarah blog dia :)

    ReplyDelete
  6. oh oh. kawan baru nih.. kena terjah! :D

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL