Menang Lagi Hadiah Dari Everydayme

1:55 AM

Assalamualaikum & hello there,

Ini kali kedua BBL menang hadiah dari EveryDayMe Malaysia. Yang kali pertama tu boleh baca sendiri kat sini 

Tak silap awal Disember EveryDayMe ada buat contest mudah dalam portal EveryDayMe tu. Cuma bagi feedback tentang Ambi Pur & Febreze. BBL sendiri jarang guna produk ni so bagi jelah review positive. Saja nak penuhkan ruang komen tu. 


Tut..tut dah terpilih sebagai pemenang. Rezeki rajin komen agaknya. BBL sendiri pun tak tahu hingga terima kotak surat dari abang posmen tengari tadi. Terkejut jugak awalnya sebab semalam BBL ada beli barang online. Tak kan dah sampai, cuma pagi tadi dapat email seller dah pos barang tu.

Bila buka.. tada



Hadiah simple je pun tapi dalam kotak packaging macam tu jadi sweet pulak token dari P&G ni. Harum semerbak bau Downy bila buka kotak tu. Okay la boleh pakai satu dalam almari & satu letak dalam kereta.

Korang nak cuba nasib jadi pemenang seperti BBL jangan lupa sign up di link bawah


*Rajin-rajin join contest yang EveryDayMe anjurkan ye.


BBL ~ yeah
ヘ(◕。◕ヘ)

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL